Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Rendkívül fegyelmezetlenek...

Rendkívül fegyelmezetlenek nálunk az emberek, rengetegen kirándulgatnak, kijárogatnak annak ellenére, hogy ez most veszélyes. Ti is reménykedtek, hogy ma Orbán Viktor miniszterelnök Úr végre kőkemény korlátozást vezet be?

Figyelt kérdés
Ezeknek az embereknek semmi sem szent - veszélyeztetik embertársaikat azért, mert nem bírnak a hátsójukon maradni. Nagyon reménykedem benne, hogy valami kőkemény szigorítás lesz ma, ami akár egy kijárási tilalom is lesz.
2020. ápr. 9. 12:33
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/80 anonim ***** válasza:
55%
59es. Neked melyikbrésze nemvilágos egy VILÁGJÁRVÁNYNAK?
2020. ápr. 9. 18:51
 62/80 anonim ***** válasza:
77%

Az a gond ezzel a világjárvánnyal, hogy ahhoz túl gyenge, hogy mindenki begubózon.

Maradj otthon nyugodtan. A többi embert meg hagyd békén.

2020. ápr. 9. 19:05
 63/80 anonim ***** válasza:
78%
Csak sokan vagytok vágod? És szépen viszed ide oda a vírust hordozóként. Itt ez a baj.
2020. ápr. 9. 19:23
 64/80 anonim ***** válasza:
67%

Nem, a baj az, hogy sokan nem értitek meg, hogy nem lehet a végtelenségig otthon maradni.

Tudom vagány dolognak tűnik a közösségi platformokon a #maradjotthon meg a többi über menő mondóka de egyszerűen a társadalom ma nem erre van berendezkedve.

Semmi gond nem lenne ha létezne mondjuk az átlagjövedelem ami minden állampolgárt alanyi jogon megillet.

Mindenki kapna x összegét amiből fent tudná tartani magát.

Akkor működne a ne menj sehova dolog.

De amikor 2020ban olyanokat jelentenek be, hogy határozatlan ideig kijárási korlátozás akkor szerinted mi fog történni ?

Az emberek nagy része nem fogja betartani az ilyen felé rendeleteket.

Süt a nap 20+fok odakint.

Háboroghattok nyugodtan de ameddig ilyen hiteltelen a vezetés kezdve a miniszterelnök bejelentéseivel addig rengetegen veszik semmibe.

Mond valamit majd 2 nappal később lehet megtudni ez mit is jelent pontosan.

M.Cecíliáról meg ne is beszéljünk.

Ezek a viták meg feleslegesek. Soha nem fog egyezni az emberek véleménye.

De ez így van jól.

2020. ápr. 9. 19:34
 65/80 anonim ***** válasza:
8%

Nem iq függő ez az egész sőt!

Ez az egész egy nagy maszlag az egész úgy ahogy van.

Semmilyen formában nem változtatott semmit az életemben ez a korlátozás.

Érted????

Eddig is csak melózni meg vásárolni jártam.

De az amit látok a sok faxon maszkos nyomorult tizenéves hipochonder az már felidegel rendesen.

Tudod, hogy miért? Mert ezt nem azaz NEEEEM lehet elkerülni!!!!

Sehogy.

VILÁGJÁRVÁNY teccem érteni?

Ha nem most akkor majd nyáron a balcsin vagy jövő tavasszal vagy 2 év múlva kapod el.

Aszt akkor mi lesz he'?

Kicsit köhincelsz meg taknyolsz esetleg lehet lázad is lesz aztán vagy meggyógyulsz vagy nem. Punk ende értem?

Na most akkor erre én minek várjak?

Most is tudok köhincelni meg megpusztulni ha ez a végzetes 30 évesen érted akkor egy mocskos uninteligens /szerintetek/ genetikai hulladék vagyok.

Minek akkor ez a pánik?

Inkább nyalóka hehe (nyalnék) egy fagyit a feleségemmel és élvezem az életet ami még maradt. ANNYIT amennyi jutott. 59 voltam...

2020. ápr. 9. 20:20
 66/80 anonim ***** válasza:
Ok csak közösségbe élünk, de ne zavarjon.
2020. ápr. 9. 21:08
 67/80 anonim ***** válasza:

65

Jaaa, csak lehet hogy valakinek az lenne az utolsó fagyija... te nagyon bölcs Salamon...

2020. ápr. 9. 22:03
 68/80 anonim ***** válasza:
100%

Na ott a pont!

KÖZösség és hogy a kérdés témájánál maradjunk, ha kőkemény karantén lesz amit a kedves kérdező remél akkor miben fogunk élni hm?

Végülis a karanténba zárt emberek is egyfajta közösség.

De ha majd már senkinek se lesz pénze kenyérre meg számlát befizetni stb akkor lesz csak ám közösség amikor a szomszédod rúgja rád az ajtót az utolsó babkonzervért.

Mert úgy most még pénzorientált a világ de ha senki nem mehet sehova és semmit nem csinálhat na akkor látjuk meg milyen is ez a mi közösségünk.

Ne kívánjon senki olyat, aminek nincs tisztában a következményeivel.

Csupán erre szerettem volna rávilágítani még ha le is pontozott ezért mindenki.

Az objektív látásmódot meg kell őrizni.

2020. ápr. 9. 22:05
 69/80 anonim ***** válasza:
Szívjatok fél tonna kokaint azt chill lesz!
2020. ápr. 9. 22:13
 70/80 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 67es!

És hidd el, hogy ha az utolsó fagyim lesz is holnap majd fel fog kelni a nap!

Mit zavar ez téged?

Maradj otthon nyugodtan.

Könyveleld el, hogy túléltél engem.

A kérdésem ami a tartalom mögött lapul,

MEDDIG? Te tudod?

Mert én nem sőt fogalmunk sincs hány vírussal küzd meg napi szinten a szervezetünk.

Természetesen senkire nem mászok rá a tescoban megtartott a tisztes távolságot de hát ezt eddig is így csináltam de nem a korona miatt hanem mert így illik...

2020. ápr. 9. 22:13
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!