A kedvenc pártom a Fidesz. Most, hogy kitört a koronavírus is gőzerővel dolgoznak rajta, hogy nekünk jobb legyen és sikerült is jó intézkedéseket hozniuk. Büszke magyar ember vagyok és örömmel tölti el a szívemet, hogy Orbán Viktor és Németh Szilárd az én oldalamon áll és velük kell megküzdenem a szomorú helyzettel. Erőt és lendületet ad a tudat, hogy a történelemnek ebben a korszakában élhetek.
2020. ápr. 1. 22:52
3/22 A kérdező kommentje:
Szerintem mint magyar emberek, össze kéne fogni és megkérni Orbánt, hogy mostmár fejezze be a hülyeségeit, mert van rengeteg ember akinek miatta lett oda a munkahelye a kamukoronamániája miatt.
Nem kell az idei INFLUENZÁT annyira felfújni, ugyanis ma hallottam, hogy ez az egész nem nagy cucc, csak Orbán akar valamit. Remélem 2022-ben sikerűl leváltatnunk.
2020. ápr. 1. 22:57
4/22 anonim válasza:
A teljes népesség 25-30 százaléka.
2020. ápr. 1. 23:01
5/22 anonim válasza:
Nyilván Orbán szól Kínába, Olaszba, amerikába, hogy ott is hazudjanak miatta.
Minimum 30%-a a teljes lakosságnak rájuk szavazna. (az ellenzékre 27%) A nem szavazók között nem tudom milyen arány lehet de ha olyan nagyon Orbán ellenesek lennének akkor gondolom csak felemelnék a seggük és elmennének szavazni valamelyik másik pártra.
2020. ápr. 1. 23:12
7/22 anonim válasza:
"akinek miatta lett oda a munkahelye a kamukoronamániája miatt"
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!