Miért sírta el magát egy lány barátom?
8
Mármint mi elkerülhetetlen? Ezt mire érted?
10
Háát az még nem menti fel semmi alól a mai világban. :P
11
Szex
13
Lehet hogy nála ez a lelkizős természet, csak egy trükk, hogy magához vonzza a pasikat, aki szimpi neki.
Köreimben vannak ilyenek.
14
Na azért nem dőlök be könnyen a nőknek! Volt már ebből bonyodalmam! 😂
Félreértettem, mivel minden nap keresett, hívott, csavarogtunk.... miközben csak barátként tekintett engem! Beégtem. Na azóta óvatos vagyok!
Jajj hát aranyos történet, és az is aranyos, hogy még az írásodból is leesik, hogy mi történt, te pedig mennyire nem érted a helyzetet 😃 hát igen, egy őszinte bók az nagyon jól tud esni ám, tényleg. Ennyire jól 🙂
A nők pedig ilyenek, könnyen sírnak, örömben bánatban. Szerintem abszolút meghatódós sírás lehetett ez neki.
15
Azért is tudom ezt a trükköt, mert én is nő vagyok, de még ezt nem alkalmaztam, csak a barátnőim tesztelték. :P :D
17
Ja hogy nő vagy, ezért tudod értem!🙂
Nem tudom lehet-e valami a háttérben...
Hát az a lényeg hogy nem én szúrtam el valamit, és amiatt történt ez a dolog, úgyhogy már lenyugodtam én is, mivel hirtelen jött a pityergés, én meg nem számítottam rá!
16
Igen, már írt azóta a lány, megbeszéltük hogy nagyon jól esett neki, és valóban egy őszinte bóknak volt, az őszinte visszajelzése részéről.🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!