Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért sírta el magát egy lány...

Miért sírta el magát egy lány barátom?

Figyelt kérdés
Főiskolán ismerkedtünk meg, azóta is tartjuk a kapcsolatot, jó a viszonyunk! Én pasi vagyok, ő szerinte a legjobb haver kategóriába tartozom. Beszélgettünk dolgokról, majd valahogy előjött hogy mondtam neki, hogy "pedig neked olyan gyönyörű lelked van. Nem értettem miért de azonnal elsírta magát, hogy ezt olyan szépen mondtam neki, és hogy tőlem ez nagyon jól esett. Aztán felszált a villamosra. Nekem pedig lelkiismeret furdalásom lett. Hát attól tartok,-mivel én pont hogy fel akartam vidítani, erre az ellenkezőjét váltottam ki,- hogy többet hasonlót nem merek neki mondani ha ezt váltom ki. Szerintetek kérjek bocsánatot, a kellemetlenségért?
tegnap 19:27
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

8

Mármint mi elkerülhetetlen? Ezt mire érted?

tegnap 19:54
 12/19 anonim ***** válasza:

10

Háát az még nem menti fel semmi alól a mai világban. :P

11

Szex

tegnap 19:57
 13/19 A kérdező kommentje:
Szex...Hát nem olyan lány, eléggé lelkis, na meg ezek szerint eléggé érzelgős.
tegnap 20:04
 14/19 anonim ***** válasza:
0%

13

Lehet hogy nála ez a lelkizős természet, csak egy trükk, hogy magához vonzza a pasikat, aki szimpi neki.

Köreimben vannak ilyenek.

tegnap 20:09
 15/19 A kérdező kommentje:

14

Na azért nem dőlök be könnyen a nőknek! Volt már ebből bonyodalmam! 😂

Félreértettem, mivel minden nap keresett, hívott, csavarogtunk.... miközben csak barátként tekintett engem! Beégtem. Na azóta óvatos vagyok!

tegnap 20:22
 16/19 anonim ***** válasza:

Jajj hát aranyos történet, és az is aranyos, hogy még az írásodból is leesik, hogy mi történt, te pedig mennyire nem érted a helyzetet 😃 hát igen, egy őszinte bók az nagyon jól tud esni ám, tényleg. Ennyire jól 🙂

A nők pedig ilyenek, könnyen sírnak, örömben bánatban. Szerintem abszolút meghatódós sírás lehetett ez neki.

tegnap 20:23
 17/19 anonim ***** válasza:

15

Azért is tudom ezt a trükköt, mert én is nő vagyok, de még ezt nem alkalmaztam, csak a barátnőim tesztelték. :P :D

tegnap 20:58
 18/19 A kérdező kommentje:

17

Ja hogy nő vagy, ezért tudod értem!🙂

Nem tudom lehet-e valami a háttérben...

Hát az a lényeg hogy nem én szúrtam el valamit, és amiatt történt ez a dolog, úgyhogy már lenyugodtam én is, mivel hirtelen jött a pityergés, én meg nem számítottam rá!

tegnap 21:16
 19/19 A kérdező kommentje:

16

Igen, már írt azóta a lány, megbeszéltük hogy nagyon jól esett neki, és valóban egy őszinte bóknak volt, az őszinte visszajelzése részéről.🙂

tegnap 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!