Egy barátom bevallotta nekem hogy szeret. Én csak barátként tekintek rá de ezt nem merem neki elmondani.Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Kedves lány, és jó barátom, de én csak barátkozni akarok vele.okt. 25. 21:19
1/8 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy mint barátot, szeretettel szereted te is, de nem szerelemmel, mint párt.
2/8 anonim válasza:
Mond nekk hogy te is szereted, de cska mint baràt. Ez így akkor egy jelzés neki hogy te nem érzed viszont a dolgot
3/8 anonim válasza:
A hirtelen és nem várt válik szerelemmé.
Eléggé jól ismeritek egymást ami pozitív neked.
4/8 anonim válasza:
És most félelemből jársz vele, vagy mi?
6/8 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy sajnálod, de te csak barátként tekintesz rá, és hogy a továbbiakban is csak barátkozni szeretnél vele. 38/F
7/8 anonim válasza:
Mondd neki, hogy te is szereted és akkor megdughatod.
8/8 anonim válasza:
Hány évesek vagytok? Mikor érkezett el nála a "szerelem" kémiája? Milyen benyomás alakulhatott ki nála?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!