Hogyan lehet elmondani valakinek, hogy tetszik?
Marmint eloben meg sose mondtam ilyet senkinek, es kinosnak erzem. Eleve kinosnak erzem a "szep vagy", "gyonyoru vagy" es hasonlo dolgokat kimondani szoban. De en meg a szeretleket se tudom kimondani, se azt, hogy szerelmes vagyok beled. Megerinteni se erintettem meg senkit, kb egy olelest is ugy adok, hogy kozben ver kinosan erzem magam es azt se tudom mit csinaljak.
Szoval a kerdesem: hogyan kell kifejezni valaki fele, hogy szimpatikus? Milyen szavakkal nem ciki eloben es hogyan kell felvezetni? Eleve hogyan kell ismerkedni? Utana hogy mukodik a testi resze? Marmint az olelkezes stb, marmint ami nem szex.
Hu..ez így bonyolult lesz. Kezdèsnek mondjuk hívd meg egy italra s beszéljetek teljesen hètköznapi dolgokról. Aztán majd te is egyre bátrabb leszel, ahohu látod, hogy ő is megnyílik.
Az èrintès rèsze, meg hát..nekem sem esik jól mindenkitől, de ha szeretsz valakit..
Helyzetben érezni fogod ,hogyan. Lehet nem szavakkal is kifejezni.
Pl figyelmet fordítasz rá. Keresed társaságát. Ha viszonozza akkor ze is tetszel neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!