Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért sírta el magát egy lány...

Miért sírta el magát egy lány barátom?

Figyelt kérdés
Főiskolán ismerkedtünk meg, azóta is tartjuk a kapcsolatot, jó a viszonyunk! Én pasi vagyok, ő szerinte a legjobb haver kategóriába tartozom. Beszélgettünk dolgokról, majd valahogy előjött hogy mondtam neki, hogy "pedig neked olyan gyönyörű lelked van. Nem értettem miért de azonnal elsírta magát, hogy ezt olyan szépen mondtam neki, és hogy tőlem ez nagyon jól esett. Aztán felszált a villamosra. Nekem pedig lelkiismeret furdalásom lett. Hát attól tartok,-mivel én pont hogy fel akartam vidítani, erre az ellenkezőjét váltottam ki,- hogy többet hasonlót nem merek neki mondani ha ezt váltom ki. Szerintetek kérjek bocsánatot, a kellemetlenségért?
tegnap 19:27
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem ez nem feltétlenül negatív dolgot jelent.

Ha mondjuk rossz időszaka van vagy rossz dolgok történtek vele,akkor szimplán csak attól,hogy végre valami kedvesség és jó dolog éri meghatódott és így jött ki belőle.

tegnap 19:35
 2/19 anonim ***** válasza:
85%

Nem kell----

Beletenyereltél a lényegibe, amiről semmi tudásod nem volt

tegnap 19:35
 3/19 anonim ***** válasza:
88%
Nem megbántottad, hanem elérzékenyült ettől a mondattól. Több mint valószínű, nem szokott ilyen bókokat kapni, így még véletlenül se kérj bocsánatot, mert az olyan lenne, hogy "mégsem ezt gondolom" (tehát nincs szép lelke). Nem ismerem a családi hátterét, de gyerekkoromban soha nem kaptam én sem semmiféle visszaigazolást arról, hogy "jó ember vagyok" és nálam is volt, amikor vki elkezdte nekem ecsetelni, hogy mert én milyen megértő vagyok stb.. elsírtam magam.. Ez meghatódottság, hogy vki végre "elismeri" az erényeimet. Remélem érted mit próbálok megfogalmazni :)
tegnap 19:36
 4/19 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Aztán végülis most írt rám, és közölte hogy nagyon jól esett neki, és főleg azért mert az én számból hallotta! Ez meg ugye nekem esett jól! 🙂
tegnap 19:42
 5/19 anonim ***** válasza:
0%
Legközelebb a melleit dícsérd inkább, hogy kidomborodnak a hóviharban. :D
tegnap 19:43
 6/19 A kérdező kommentje:
Rákérdeztem hogy egyébként van e valami ami miatt érzékenyebb mostanában, azt mondta hogy nincs semmi! Sőt most hogy beszéltünk még feldobva is érzi magát! Hát...ha ez neki azt jelenti!😆
tegnap 19:45
 7/19 A kérdező kommentje:

5

Ez jó!😂 Azon lehet hogy besértődne! 😅

tegnap 19:47
 8/19 anonim ***** válasza:
0%

Ezért a kijelentésért kapsz majd tőle jutalmat. :P

Meggyorsítottad ami úgy is elkerülhetetlen. :P

tegnap 19:49
 9/19 anonim ***** válasza:
0%
Nem szeretnétek összejönni? ;)
tegnap 19:50
 10/19 A kérdező kommentje:

8-9

Van pasija!!!

tegnap 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!