Mit csináljak? Én egy 23 éves lány vagyok. Van vagy volt egy férfi barátom aki jóval idősebb nálam. De ezt csinálja…????
A sztori lényege, hogy egyszer leírtam neki mi bánt, hogy néha ennyire bunkó velem és még ő sértődött meg és konkrétan lerázott. Tudni kell nem egy helyen lakunk. Több, mint 2 hétig nem kereset nem írt rám, pedig azelőtt mindig mindennap beszélgettünk.
Mikor látta, hogy arra nyaralok amerre ő lakik, már akkor 1 hete tudta, hogy ott vagyok. Annyit írt 2 hét után, hogy csendkirályt játszunk? Erre írtam, hogy én azért nem kerestem, mert előtte jól le koptatott. Erre megint ő sértődött be, hogy miért nem én írtam rá. Mert nincs kőbe vésve, hogy ő írjon. De elmagyaráztam neki, hogy azért nem írtam mert lekoptatott. Na ugye ott nyaraltam, de eszébe se jutott megkérdeznie, hogy amúgy nem futunk össze? Vagy valami? 2 hétig voltam ott. Hazajöttem leírtam neki, hogy rosszul esett, hogy még találkozni se akart pedig ott voltam közel. És ha ennyire tart töröljön akkor le. Erre ennyi válasz érkezett, hogy: Nem. Na mondom szép letudtál egy szóval, leírtam fáj ez az egész, és, hogy rosszul esik, hogy ennyire nem érdeklem és, hogy már ennyire nem számítok. Erre már nem írt semmit csak megnézte. Ez egy hete történt már. Azóta nem keress, nem beszélünk, nem likeol semmimet, még a sztoriaimat se nézi meg a facen. Teljesen figyelmen kívül hagy.
Éveik elvoltunk, találkoztunk, mindennap beszéltünk, kirándultunk együtt. Tudja az egész életemet kb én is az övét, nagyon sokat beszélgettünk évekig.
Nagyon fáj ez az egész, hogy ilyen szinten leszar és ilyen szinten ignorál..:(
Kérlek adjatok valami tanácsot, mert nagyon rosszul érzem magam ez miatt. Most én rontottam volna el tényleg valamit? Vagy nem értem mi van? Tényleg ennyit érek?
Nem vagyok buta, csak nekem ő tényleg nagyon fontos volt, mint barát, mert mindent megosztottam vele és szerettem vele lenni.
Nem beszélek ilyenekről szüleimnek, mert ők is hülyének néznének szerintem. :/
Kérdező!
Nem tudom hány évvel idősebb, de ha 45 alatti a pasi, és nem hagytad magad a több év alatt megd.gni, mert ugye a csajok "csak barátot" akarnak egy nekik nem 100% ban tetsző pasitól, és persze lelki szemetesnek használják őket, akkor ne várd hogy megint nyakadba ugrani, meg találkozgatni akar!
Én is voltam hasonlóban! Lánnyal soha többé nem barátkozok! 3 évig kihasznált lelkileg! Bocsi!!! Ráhibáztam?
én is hasonlóan jártam
évekig beszéltünk napi szinten,aztán egyszer egy apróság miatt azt mondta hogy ennyi,mindenhol eltünt :(
Kedves Kérdező!
Ha normális magánéletű férfi lenne, akkor ápolna évekig nála jóval fiatalabb nővel ennyire szoros, ugyanakkor szexualitás nélküli barátságot.
Kb. az lehet a helyzet, hogy alkatilag gyáva, képtelen nyílt férfias közeledésre, meg nem is akar tisztességes férfi-nő kapcsolatot (hozzá illő nőt egyenrangú társnak), helyette szex játékszerré szeretne idomítani olyan fiatal lányt, aki aztán mindenben kiszolgáltatott lenne neki.
Arra várhat évek óta, hogy egy kicsit megzuhanva te kezdeményezzél nála testiséget. Az biztos, hogy türelmes vadászként vár a prédára...
A legjobb amit tehetsz, hogy megszakítod fele a kapcsolatot, eljársz bulizni, neked tetsző srácokkal megengedsz magadnak egy kis szabadosságot.
Az első mondatból kimaradt egy nem szó:
Ha normális magánéletű férfi lenne, akkor NEM ápolna évekig nála jóval fiatalabb nővel ennyire szoros, ugyanakkor szexualitás nélküli barátságot.
9
Én az 5-ös vagyok!
A "nem" szót mikor olvastam a hozzaszólasodat, én is hiányoltam! De gondoltam hogy így szeretted volna. Én is így látom a helyzetet!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!