Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek szerelmes a...

Szerintetek szerelmes a kiscsaj a barátomba?

Figyelt kérdés

Volt egy barátnőm, összebarátkoztunk kb 1 hónapja...

egyszer nagy lelki gondom volt, mert a szerelmemmel osszevesztunk...rairok hogy segítene nekem mert nem vagyok jol...először az én pártomat állta, de mihelyt rairt a barátomra már az ő pártját állta.. baratom elmondta írt neki olyat is a kiscsaj bátyjának tekinti az én barátomat..én másnap megkerdezem tőle tényleg annak tekinti stb azt írta igen...írom neki hogy legyszives tartson már tiszteletbe mert hát azért na...és még neki allt feljebb...hogy ne szóljak bele stb...meg meg olyat irt hamarabb is baratok voltak a baratommal mint velem🤣 na ezen jot rohogtem...hát milyen barát az ilyen? le is tiltottam..és sztem fix tetszik neki barátom..egyszer amikor mondtam a kiscsajnak talizhatnank valamikor a barátomat is mondta majd jöhetne ő is..szóval szerintetek jól döntöttem hogy letiltottam? milyen barát az ilyen🤣

tegnap 21:15
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Bizonyosan tetszik neki a párod, de ha a párodat meg lehet majd vinni akkor vigye Is! tudom hogy nem errol volt szó most csak altalaba az ilyen sztoriknak ez a vége.
tegnap 21:21
 2/6 anonim ***** válasza:
92%

Te jó ég! Hány éves vagy? 10? Rossz volt olvasni ezt az ostoba tini drámát. Inkább egy helyesírási szótárba fektess ennyi energiát, min a hisztibe. Nincs más barátnőd, akinek vergődhetnél?

Amúgy egy hónapos ismeretség után erős vkit barátnak nevezni. Rögtön hátba is szúrt.

tegnap 21:34
 3/6 anonim válasza:
78%
16 ev alatt nem lehet regisztralni se.
tegnap 21:58
 4/6 anonim ***** válasza:
79%
Hogy ne lehetne? Nem kérnek személyit regisztrációnál. 10, 12 évesek is vannak itt sajnos.
tegnap 22:04
 5/6 anonim ***** válasza:
88%
Lassan kezdem megérteni ezt a 16 éves korhatárt, mert alatta a 90% sajnos ennyire szellemileg alultáplált.
tegnap 23:51
 6/6 anonim ***** válasza:
Aranyos, mikor taknyosok kiscsajoznak, mert nekik már szőrösödik a nunijuk és akkor ugye nagylányok lesznek.
ma 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!