Szerelmes lettem a legjobb barátomba. Volt már valaki hasonló helyzetben?
Azt hittem, hogy ő is érez valamit, elmondtam neki, de ő visszautasított. Ti ezután tartanátok még a barátságot? tudom erre nincs jó válasz, de azért mégis kíváncsi vagyok a véleményekre.
Lány az illető
nekem sikerült fenntartani a barátságot, sőt szerintem akkor kezdett el igazán őszinte lenni, amikor nem akartam már tőle semmi többet. Mondjuk segített, hogy én tudtam kicsit finomítani a sztorin, amikor rákérdezett, te ezt nem nagyon tudod megtenni így, hogy magad vallottad be neki.
Szerintem attól függ: ha nem első naptól kezdve belé voltál esve és csak áltattad magad a barátsággal, hanem tényleg barátok voltatok sokáig, akkor lehettek megint azok. De mindenképp kell egy kis külön töltött idő. Most te ne keresd, ne próbáld meg újra és újra átbeszélni vele az érzéseid. Idővel vagy ő keres, vagy te fogod látni, hogy mikor nem kínos már közeledni felé.
Szép lassan építsd újra a barátságot, először még ne beszélgessetek nonstop, ne flörtölj vele és neki se engedd meg, most jó ideig teljesen aszexuálisnak kell lennie a kapcsolatotoknak, a legártatlanabb viccek sem férnek bele. Verd ki a fejedből, hogy visszaszerzed, vagy hogy most türelmesen várakozol, amíg rá nem jön, hogy te vagy az igazi. Ne fúrd a jövőbeli párkapcsolatait, attól még nem fog téged választani, és te se azért kezdj ki másokkal, hogy neki bizonyíts. Ne idealizáld őt úgy, mint amikor belé voltál esve, vedd észre a hibáit, gondold át logikusan, miért nem lennétek jó páros. (Persze ezt majd csak idővel tudod megtenni, most még gyászold meg nyugodtan, csak vigyázz hogy ne ragadj bele a depresszióba.)
Most mindenképp tölts pár napot egyedül. Ha átgondoltál mindent és úgy érzed, te már sose tudnál csak barátként nézni rá, akkor inkább szakítsd meg a barátságot. Aki visszakönyörgi magát a friendzoneba, de ott csak szenved a reménytelen szerelemtől, az hatalmas hibát követ el.
Nezd meg a Just Friends c. filmet Anna Farissel.
Velem is megtortent. Elutasitott. Friendzoneozva lettem. De mar nem zavar. Tetszik es kivanom is, de jobb vele baratnak lenni mint h sose dumaljunk.
nekem mar vallottak be ezt.
Remelem nem te vagy az 😁. Nekem kicsit regebb mondta el. Elis felejtettem.
Tovabbra is baratok maradtunk, o elmondja h neki epp ki tetszik, megnezzuk egyutt a csajok segget 😃 egy-egy kommentet fűzunk hozza, de en visszautasitottam mert nekem ferjem van.
Nekem csak baratom es mondtam h nem akarok amig ferjezett vagyok.
Nem tudom ha megértette, nem próbálkozik, eddig se probalkozott, de egy este bevallotta. Én próbáltam elterelni a szót és nem adni neki lényeget.
Jo baratok vagyunk most is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!