Ignorál a legjobb barátom, veletek történt már hasonló és kiderült, hogy miért ignorált titeket?
Azt írod, kérdező, hogy nem akarod neki felhozni a témát, mert félelem van benned, hogy megunt. Pedig ezt meg kell beszélni a barátoknak nyíltan és őszintén!
Neked hogy esne, ha a barátod SE kérdezné meg, hogy mi a bajod, tud-e valamiben segíteni? Ez így nem barátság!
A hobbijaiddal kapcsolatban is beszélhetnétek, miért nem tetszik neki?
Anélkül, hogy kíváncsi és firtató lennél, ajánld fel segítségedet a bajában! Csak így lesz a barátságotok
Hát ezt abszolút helyzete válogatja. Én az ignoráló fél vagyok - bár inkább mondhatjuk, hogy hosszas kínlódás és lelkizés után meguntam és végleg megszakítottam a kapcsolatot :)
Nálunk annyi történt, hogy a 10 évig legjobb "barátnőm" meglovagolta az átmeneti válságot az életemben és próbálta a maga malmára hajtani a vizet, meg a kis egoját fényezni vele. Aztán valahogy úgy maradt és folyamatosan hisztizett az irigységtől, ha javult a helyzetem valamicskét. Én a barátságunkra való tekintettel adtam neki pár esélyt, hogy észhez térjen, de mindig neki állt feljebb, így kidobtam a fenébe az életemből. Nem is bánom, sokkal jobban teljesítek azóta minden téren :D
Te tudod, hogy követtél-e el valami olyasmit, ami a másik szemét netán esetleg szúrhatja. Ha semmi ilyesmiről nem tudsz, nézz jobban magadba, mert az már gyanús :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!