Miért csinálja egy lány barátom, hogy kb 2 hetente teljesen ellők magától 2 napra?
Nagyon jóban vagyunk, sokszor találkozunk, jókat beszélgetünk, eljárunk kajálni, stb... Ő is keres engem ugyanugy nem csak én őt.
Aztán egyik pillanatrol a másikra nem válaszol és ki is nyomja a telefont. Általában azt mondja hogy rosszul volt vagy hogy egyedül akart lenni. Úgy érzem valamit nem mer elmondani nekem.
"Nagyon jóban vagyunk, sokszor találkozunk, jókat beszélgetünk, eljárunk kajálni, stb... Ő is keres engem ugyanugy nem csak én őt."
A kisajátítás ellen lép fel pff... Tehát kérdező a rossz már látatlanba is, mert biztosan kisajátítja ezt a lányt, mivel ő férfi. És a nő aki nem képes nyíltan és őszintén kommunikálni hogy ilyenkor mi történik, hanem gyakorlatilag kivonul az ismerettségből teljesen, ő a hős, a szabadságharcos. Ha kérdezőnek meg épp akkor lenne rá szüksége a kölcsönösség jegyében, mert mondjuk lelki krízist él át, akkor meg így járt. Baromi egyenlő és őszinte kapcsolat, mit ne mondjak. És akkor még kérdező a rossz, nem tudja hol a határ, kisajátítja sőt elvárja 24/7 vele legyen, hát hogyne biztosan :D
Le leszek pontozva, de nem érdekel. Elmentek ti a p*csába!
Nekem is volt hasonló lány "barátom".
Persze mindnhol én fizettem, amit el is várt! Kávé, Meki, ebéd vacsora...Szívesen elmenne velem valahová, hát jó ráérek menjünk, és fizethettem mert férfi vagyok..na mindegy. Ja és az én kocsimmal!!
Na a lényeg. Jól elvoltunk mi is, és x hetente rá is rátört ez a nem tudtam mi a frász, nem írt nem hívott, nem is foglalkoztam vele, volt más dolgom amúgy is. Aztán kiderült volt egy titkos pasija akivel 2-3 napra elvonultak kamatyolni, akkor soha nem volt elérhető! Később elmesélte nekem. Persze össze is jöttek már elköltöztek az ország másik végére...
8 vagyok
Persze ez egyértelmű hogy ott van, de nem tudom miért nem mondja el a kérdezőnek az igazat? Pasinál vagyok, sexelünk reggeltől estig....ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!