Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért csinálja egy lány...

Miért csinálja egy lány barátom, hogy kb 2 hetente teljesen ellők magától 2 napra?

Figyelt kérdés

Nagyon jóban vagyunk, sokszor találkozunk, jókat beszélgetünk, eljárunk kajálni, stb... Ő is keres engem ugyanugy nem csak én őt.

Aztán egyik pillanatrol a másikra nem válaszol és ki is nyomja a telefont. Általában azt mondja hogy rosszul volt vagy hogy egyedül akart lenni. Úgy érzem valamit nem mer elmondani nekem.

szept. 23. 12:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szerintem nem akarja megbántani a másikat. Nem biztos abban, hogy a kerdező barátzónában van csak, vagy esetleg többet akar.

Vagy csak simán nincs olyan kebelbarátság köztük, hogy mindent elmondjon neki. Bulizni, időt eltölteni jó, de a hálószobatitkokat inkább nem osztja meg vele, mert nagyon intimnek tartja, ami nem tartozik egy "haverra".

szept. 25. 11:57
 12/13 anonim ***** válasza:
A lényeg hogy nem egyenes, és titkolózik. És általában aki ezt teszi, az nem a másikra való tekintettel szokta ezt tenni. Sokkal inkább önzésből, vagy kamu szerep fenntartása érdekében, mert nem akarja leleplezni magát hogy milyen is valójában. De igazából ezzel is csak félrevezeti a másikat, mert ő meg egy hamis, csak a másik fél által eljátszott szerep szerint áll hozzá, sokszor érdemtelenül jól. Meg aztán ez a fajta időszakos elzárkózás azért is problémás, mert így nem lehet rá számítani. Tegyük fel te barátként bármilyen szívességet megteszel neki, aztán mondjuk neked lenne rá szükséged nagyon, de pont akkor van ez a rejtélyes, előre kiszámíthatatlan eltünése, és jól pofára esel miatta. Holott ha őszinte lett volna veled és beavat hogy mondjuk 2 hetente összejár dugni valakivel, akkor tudsz róla és nem is számítasz rá pont akkor, amikor tudod épp ez a helyzet.
szept. 25. 12:06
 13/13 anonim ***** válasza:
53%

8 vagyok

Őszinte leszek bocsi! De ha nem akarsz magadnak lelki fájdalmat idővel, akkor szépen lassan zárd ki az életedből!!!

Kihasznál, te pedig mindig elérhető vagy számára. Azt azért tudjuk hogy a férfi nő barátságot a nők jobban kezelik mint a pasik. Neki nem fáj ha nem keresed, neked pedig mikor eltűnik napokra, kellemetlen érzés gondolom. Ne legyen egyoldalú a dolog. Hanyagold szerintem. Ja és hidd el ebből sosem lesz több irányodba a csaj részéről!

szept. 25. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!