Miért csinálja egy lány barátom, hogy kb 2 hetente teljesen ellők magától 2 napra?
Nagyon jóban vagyunk, sokszor találkozunk, jókat beszélgetünk, eljárunk kajálni, stb... Ő is keres engem ugyanugy nem csak én őt.
Aztán egyik pillanatrol a másikra nem válaszol és ki is nyomja a telefont. Általában azt mondja hogy rosszul volt vagy hogy egyedül akart lenni. Úgy érzem valamit nem mer elmondani nekem.
Szerintem nem akarja megbántani a másikat. Nem biztos abban, hogy a kerdező barátzónában van csak, vagy esetleg többet akar.
Vagy csak simán nincs olyan kebelbarátság köztük, hogy mindent elmondjon neki. Bulizni, időt eltölteni jó, de a hálószobatitkokat inkább nem osztja meg vele, mert nagyon intimnek tartja, ami nem tartozik egy "haverra".
8 vagyok
Őszinte leszek bocsi! De ha nem akarsz magadnak lelki fájdalmat idővel, akkor szépen lassan zárd ki az életedből!!!
Kihasznál, te pedig mindig elérhető vagy számára. Azt azért tudjuk hogy a férfi nő barátságot a nők jobban kezelik mint a pasik. Neki nem fáj ha nem keresed, neked pedig mikor eltűnik napokra, kellemetlen érzés gondolom. Ne legyen egyoldalú a dolog. Hanyagold szerintem. Ja és hidd el ebből sosem lesz több irányodba a csaj részéről!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!