Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ha egy lány kimondja egy...

Ha egy lány kimondja egy pasinak, hogy te vagy a legjobb barátom, akkor a lány csak barátnak tekinti?

Figyelt kérdés
Voltak fura kétértelmű kijelentései, érintései, bókjai, az utóbbi időben, amit nem tudok hova tenni. Régebben két éve elutasított, ezért nem akarok még egyszer pofára esni, hogy megint félreértettem őt, csak viccelt, és elutasítson, ha akar valamit kezdeményezzen ő. Változhat idővel valami a lányoknál? Ha kimondja hogy barátja vagyok, akkor azt úgy is gondolja 100%?
jún. 15. 09:13
 1/6 anonim ***** válasza:
19%
Nem feltétlenül.
jún. 15. 09:30
 2/6 anonim ***** válasza:
84%
Igen.
jún. 15. 09:38
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Fene tudja. Csókold meg, aztán majd kiderül.
jún. 15. 09:45
 4/6 anonim ***** válasza:
76%
Én mindig a fiúkkal jöttem ki jól. Volt lány barátom is, de alapvetően a fiúk társaságát kerestem. Az egyik sráccal össze is jöttem, lestipi-stopizott. Onnantól könnyebb volt a srácokkal beszélni, mert foglalt voltam, és ezt mindenki tiszteletben tartotta. Ha belegondolok, bármelyik másik haverommal is járhattam volna akár, de ez a fiú lépett közülük először. Több évig voltunk együtt. Nagy barátok voltunk előtte.
jún. 15. 10:03
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha azt mondja hogy barátnak tekint és már egyszer elutasított, akkor igen, csak barátnak tekint.

"Voltak fura kétértelmű kijelentései, érintései, bókjai, az utóbbi időben"

Ti fiúk nagyon sokszor már azt is kétertelmű jelzésnek hiszitek, ha egy lány kedves veletek, vagy rátok mosolyog.

jún. 15. 10:19
 6/6 A kérdező kommentje:
Hát az hogy össze is jöhetnénk az szerintem nem csak egy mosoly ak felel meg!
jún. 15. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!