Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan fogadjam el, hogy nem...

Hogyan fogadjam el, hogy nem én vagyok a legjobb barátja?

Figyelt kérdés

Van egy haverom akivel fél éve vagyok nagyon jóba. Ő kollégista, jövőre én is az leszek és egy szobába leszek vele.

A barátságunk elején nagyon jól éreztem magam, azóta viszont folyton féltékenység gyötör, ha mással látom. Van egy másik haverja akivel mostanság jóba kezd lenni, és egyre inkább azt érzem, hogy másokkal szívesebben van és hogy nem engem tekint a legjobb barátjának.

Így leírva ez egy picit gyerekes, de az érzések amiket megélek eléggé kemények és aki volt már hasonló szituációban biztosan tudja, hogy mire gondolok.

Ha volt veletek már ilyen, akár lányokkal, hogy reagáltatok erre? Hogyan engedtétek el ezt? Vagy egyáltalán el tudtátok?

jún. 7. 21:29
 1/6 anonim ***** válasza:
66%

Úgy, hogy ez van.

Nincs "hogyan".

Ez nem irányítható az ő részéről sem.

Tudomásul veszed, és továbblépsz.

Ennyi.

jún. 7. 21:35
 2/6 anonim ***** válasza:
39%

“Van egy haverom akivel fél éve vagyok nagyon jóba.”

Tehát haverod, és nem pedig barátod.

Az embernek többféle rokona, ismerőse, haverja, barátja van.

Mindegyikük más dimenzióban lehet a “legjobb”.

Nekem pl van, vagy 5 kitűnő baráti köröm, akik nem fedik egymást: gyerekkori, gimis, munkahelyi, hobbi, meg 1-2 volt szeretőm, akikkel néha megiszunk egy koktélt/kávét és jót beszélgetünk.

Na, azt próbálná meg bármelyikük, hogy számon tartaná, sőt, kizárólagosságot várna, követelne.

Normális vagy?!

jún. 7. 21:52
 3/6 anonim ***** válasza:

"Van egy haverom akivel fél éve vagyok nagyon jóba."

Tehát a haverod. Nem a barátod. Ennyi. Nem tudsz vele kezdeni semmit. Nézd, ha nekem egy barátom/haverom elkezdene itt féltékenykedni, akkor kivágnám a francba.

4 nagyon jó barátom van, nincs "legjobb", mert mindegyikőjüket más miatt kedvelem.

jún. 7. 21:59
 4/6 anonim ***** válasza:
48%
Én nem vagyok senkire se féltékeny, legyenek ők énrám. Majd úgyis repülnek rám, mint méhek a mézre.
jún. 7. 22:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Nője fel...
jún. 8. 02:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Azabaj én átérzem, ugyanebben voltam sokszor 19L
aug. 5. 06:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!