Megpróbáljam újra?
Figyelt kérdés
A lényeg, hogy általános suliban volt egy legjobb barátnőm. Mindent velem tervezett és én is vele...Illetve nem mindig, hiszen nekem volt mégegy barátnőm, és miatta volt, hogy figyelmen kívül hagytam a másik barátnőm. Emiatt sokat veszekedtünk, aztán kibékültünk, és ez ment folyton így. Végül pár évvel később barátom lett, vele közel egy évig voltam együtt, aminek a végén kiderült, hogy a srác megcsalt az említett legjobb barátnőmmel. Azonnal megszakítottam minden kapcsolatot. Majd eltelt egy év, és egy közös barátunk jóvoltából újra beszélni kezdtünk. Nagyon jó volt a kapcsolatunk egy kis ideig, már ők sem voltak együtt az exemmel, mert fizikálisan bántalmazta a barátnőmet. Viszont ekkor már 11-es voltam a gimiben, és lettek ott is barátaim. Az akkori lány, akivel nagyon közel kerültünk egymáshoz viszont választás elé állított, nem tűrte, hogy a régi barátnőmmel beszélek, akiről elmeséltem, hogy mi történt a múltban. Sokat zsarolt, és már teljesen belebetegedtem, hogy újra magamra leszek hagyva, a suli miatt is szorongtam. Így hát annak ellenére, hogy újra iszonyú jó kapcsolatot ápoltunk a lánnyal, megírtam neki, hogy nem megy tovább, és többé ne írjon nekem. Ennek már 3 éve. Azóta is minden nap hiányzik, minden ellenére ő volt az egyetlen, aki mellett önmagam tudtam lenni. A zsarolós barátnőmmel miután letiltottam a lányt kis ideig okés volt a kapcsolatom, de utána talált magának egy másik legjobb barátnőt és teljesen le lettem cserélve. Egyetemen nem találtam új barátokat, nehezen ment mindigis. Még mindig úgy érzem, hogy a régi legjobb barátom keresem mindenkiben. Mit tegyek? Próbáljam meg felvenni vele a kapcsolatot? Szerintetek beszélne még velem ennyi idő után, és miután csak így kidobtam az életemből?:/máj. 31. 21:13
1/3 anonim válasza:
Egy picit zavaros... én úgy értettem, h lefeküdt az akkori barátoddal 🤔 már utána sem kellett volna beszélni vele.
2/3 A kérdező kommentje:
Hát nem csak annyi, utána együtt is voltak viszonylag sok ideig.
jún. 1. 17:38
3/3 anonim válasza:
Az egyik a párodat vette el, a másik zsarolt. Gondolod, hogy ilyenek az igazi barátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!