Mikor lépek át egy határt a fiú legjobb barátommal szemben?
A legjobb barátom egy fiú, akinek szerintem tetszek is kicsit, de én nem szeretnék tőle semmit a barátságon kívül. Nemrég barátnője lett, akivel nem nagyon beszélek (nem szándékosan, csak messze lakik). Rengeteget beszélek ezzel a barátommal, és sokat jelent nekem mint barát. Mindig viccelődünk, szerencsére ugyanolyan a humorunk. Ezek általában csipkelődések, és kívülállóknak néha úgy tűnik, hogy flört. Ezért gondolkodtam el azon, hogy vajon hol lehet az a határ, amit nem szabadna átlépni, hogy tisztelettel legyek a barátnője felé. Sosem érek hozzá vagy dícsérgetem flörtölősen. De pl olyat mondok néha, hogy úgyis hiányzok majd neki, ha pl egy hétig nem fogunk találkozni valamiért. Próbálok a lányról is beszélgetni vele.
Nektek volt már valamilyen tapasztalatotok ilyen téren? Nálatok mi volt a határ?
Nincs fiu-lány barátság!
Ti sem vagytok azok,hisz neki bejössz,ergó nem barátként tekint rád.
Egy idő után már nem fog veled foglalkozni amig megvan a csaja.
Hát nagyjából igen.
Ha neki lesz esetleg ,amire kicsi az esély amíg veled tartja a kapcsolatot,mert miattad nem veszi észre a lehetőséget esetleg.
Ha neked lesz valakid akkor pedig te fogod hanyagolni,mert a pasid az fontosabb lesz és így ritkul a tali,beszélgetés,aztán vagy elhal egy idő után vagy ilyen lájtosabb szinten megáll,de akkor már ő sem fog annyira keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!