Ajándékötlet legjobb barátnőnek?
26 éves lesz és teljesen tanácstalan vagyok mit vehetnék neki.
Több apróságot szoktunk adni egymásnak illetve egy nagyobb vagy drágább dolgot mellé csoki stb.
De már annyi mindent vettem neki az évek során hogy most semmi nem jut eszembe.
Kapott már bögrét, konyhai dolgokat, pizsit, kozmetikumokat stb.
Ötleteket szeretnék kérni.
Ékszert nem tudok mert allergiás rá, diétázik és otthon tornázik ezekhez megvan neki mindene.
Sminkelni ritkán szokott.
Egy ajándékutalványra gondoltam valamelyik ruha vagy cipőboltba és emellé szeretnék még pár dolgot
Egyedi fényképes akármi.
akármi=kismillió dolog=bögre, alátét, tányér, doboz, plüss, párna, fotókönyv, naptár, kulcstartó, kulacs, stb, stb, stb
Tényleg rengeteg választási lehetőség van. Én már a karácsonyt tervezem, ahhoz gondoltam ki ezeket, mert igazából minden mást olyan laposnak találtam. Nem feltétlen közös képpel. Ha teszem azt, Tom & Jerry rajongó (csak írtam valamit xd), akkor egy olyan fényképes doboz, abba pedig mehet bele valami diétás-szerű édesség, vagy valami apróság, apróságok, netán egyéb fényképes ajándék, vagy gravíroztatsz neki egy kulcstartót, nyakláncot, nem tudom...
Én inkább valami közös programra vagy élményre hívnám el.
13-16 évesen még aranyos valami fotós meg rajongói kacat meg a sokadik felesleges limlom, amit kidobni nem illik, de felnőttként úgyis megveszi magának az ember, amire szüksége van.
Többet ér egy közös kirándulás, vagy egy szabadulószoba, főzőtanfolyam, főleg ha nem is jut eszedbe semmi tárgyi dolog, amire tényleg szüksége van, vagy tuti örül neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!