Egy lány barátom küldött egy képet magáról, csak a pozitív visszajelzés miatt tette?
Figyelt kérdés
Nagyon jó a kapcsolat, elvagyunk egymással neki most van párja, de tegnap este irogattunk egymásnak, közben elment bicózni, esküldött magáról bicózás közben egy bikinis fotót a felsőtestéről, arcáról. Nyilván megdícsértem hogy jól néz ki. Ezt a képet csak a pozitív visszajelzés miatt küldi egy csaj? Esetleg többet akarna? Vagy amúgy küld magáról bikinis képet egy lány pasinak akkor is ha nem jön be neki a srác? Csak úgy? Mert én tuti nem küldenék magamról ha a pasi egyáltalán nem jön be. Jól gondolom?aug. 14. 13:58
1/13 anonim válasza:
Felénk nem divat haveroknak bikinis képet küldeni.
4/13 anonim válasza:
Nem lehet hogy önértékelési problémája van? És tőled kér visszajelzést hogy jól néz-e ki? Mondjuk hát igen abban igazad van hogy ha olyan pasi barátom lenne aki abszolút nem jön be, nem vonzó számomra, annak nem küldenék képet, attól nem is várnék el bókot, mert nem esik tőle jól. Szóval fura tényleg. Igen, olyannak küldenék aki tetszik!
5/13 anonim válasza:
Na, arra mérget vehetsz, hogy nem csak úgy. Jóravaló ember ilyet nem csinál...
6/13 A kérdező kommentje:
4
Szerintem tudja magáról hogy jó csaj! Igen, azt hiszem tagadja, de szerintem belül elfojtva lehet hogy többet akarhat. Mert mindig mondja hogy csak barátok vagyunk, de azért ilyen képet csak úgy nem küldenék olyan csajnak aki, nem tetszik.
aug. 14. 14:38
7/13 anonim válasza:
Ez női praktika! Meg akarta tudni hogy bejön e neked! Ha írtad hogy szép, akkor tudja hogy tetszik neked! Olyan pasinak nem küldök semilyen képet akitől nem akarok semmit!
8/13 anonim válasza:
"neki most van párja"
Akkor mit akar tőled??
9/13 anonim válasza:
És milyen undorító praktika.
Az én férjemnek is elkezdett szelfit küldözgetni egy férjes "csaj" , mivel nem kapott rá reakciót így leállt vele, de azért szívesen szembeköptem volna miután nekem meg itt jópofizik...
10/13 anonim válasza:
Lehet hogy mivel nagyon jóban vagytok, ezért csak egy ártatlan barátnak küldött kép, semmi több!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!