Régi tanító vagyok, lelkiismeretes,szakmailag felkészül.Tanításunk alapja a motiváltság,pozitív visszajelzések.Ez az attitűd a pedagógus és munkaadója közötti kapcsolatra is érvényes?
Nyugdíj előtt állok. Lelkiismeretes,szakmailag jó tanítónak hittem magam,aki mindig igyekezett jól megfelelni.Előzetes jelzések nélkül,egy épp tornyosuló krízishelyzetben, elő
vett a vezetőség, egyoldalú óra látogatások után, fél éves gondos, eredményes munkám után máról holnapra elvették tőlem a tantárgyak tanítását, leminősitettek, és segítségnyújtási cimszó alatt az 1hónapot hiányzó osztályfőnökhöz csoportosították át a magyaróráimat,én pedig megkaptam az összes készségtárgyat.Ő egyszerre két lovat is megül szaktanácsadóként.A hétből csak 4 napot kell tanítania, osztályfőnökség ide vagy oda.
A vezetőségi döntés indoka, hogy így tudták megtartani munkaerőket.Valóban, több nyugdíjas visszajött teljesállásba. Én,aki pedig ténylegesen aktiv dolgozó vagyok, köszönetet kéne mondandjak, hogy a megalázó leminősítésemmel megtartottak a készség tárgyakhoz.
Megtörtek, motiválatlanul,esély nélkül parkolóba tettek. A "nagyok" között leminösültté motiválatlanná tettek. Egy jó szót, építő kritikát nem kaptam. Aki így jár, az hogy tudja az álságos szemléletet alkalmazni a tanítása során?! Motiválatlan tanitson nmotíváltan! Tanítson úgy, amiben nem tud hinni.
Hiába NEM KÉNE! EZ CSAK SZÖVEG! TERMÉSZETESEN NAGYON NINCS AKKORA ÉRTÉKE, MINT A FŐTÁRGYAKNAK!!! SOSE LESZ!
Egyébként amit írtam épp NEM EZEN VOLT A HAGSÚLY!
Sokat írtam, szomirú, ha a lényeg nem ment át! Pedig szeptembertől beindul a hivatásos megfigyelőrendszer, egymás pontozása. Stb.Egy ilyen, mint én, már eleve mínusszal kezd
Isten állatkertje sajnos nagy.Gratulálok az intelligens hozzászólóknak. Mit is lehet ilyenektol vármi. Keselyűk
Értő olvasásból nulla, empátiából nulla.Hentesnek jók lesztek
Szőszálhasogató, kicsinyesség nagy adag rosszindulattal.
Érdemes pszichológust felkeresni.
Mivel teljesen más valósagot látsz, kedves kérdező, így nem fog működni egyéb kommunikáció itt. Csak akkor tud bárki is segíteni, ha kb. ugyanazt a valóságot látjuk.
Igen valóban érdemes a fenti csúcsértelmiséginek pszichológushoz menni, hogy kell elkerülni az ilyen gagyi felületeken az arctalan verbális bántalmazását másoknak!
El se olvastam a sok butaságot, ha a pénztárca engedi let's go pszichológushot. Tán még nem késő. Haláláig tanul az ember
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!