Tanárként mennyi időt töltesz a hétvégén az iskolai munkáddal?
Nagyon jó tanárok válaszoltak:D de minek válaszolsz ha nem vagy tanár?
Én már otthagytam a pályát, pont ilyenek miatt, hogy az egész vasárnapom ráment a készülésre, javításra. Néha még szombaton is neki ültem, hogy vasárnap kevesebb legyen.
Az ilyeneknek, akik meg írják hogy a történelem meg a matek nem változik, akkor dobjon már össze egy ppt-t az első világháborúból, jegyzettel, képekkel, meg tervezzen meg csak 45 percet. Gyökér.
5.-re.
- Dolgozatot nem javítok idehaza, kijavítom a suliban, főleg, hogy én többnyire A-B-C-D válaszolós és X-elős dolgozatokat íratok, ha megtehetem.
- Az anyag megvan pendrive-on, csak előveszem, és nyomtatom, de a suliban, vagy nekem kéne fizetnem a papírt meg a festéket?
- Én legalább tanítok.
Gyökér.
"A matematika örök. Az évszámok a történelemben nem változnak, és a tehénnek sem lesz több lába, ami a biológiaoktatást befolyásolná."
A kérdés csak az, hogy hogyan mondod el...
Nem tudom miért gondolják egyesek, hogy a tanítás az adatok ledarálásáról szól. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!