Szerintetek is illetlenség nem felköszönteni a másikat születésnapján amikor téged felköszöntött a névnapodon és a születésnapodon is?
Van kettő ilyen munkatársam,mindkettőnek múlthéten volt a névnapja, És megköszöntöttem mindkettőt és a születésnapjukon is felköszöntöttem őket de az pár hónappal ezelőtt volt
nekem tegnap volt a születésnapom kiraktam facebookra és látták
nem írták hogy boldog születésnapot
lehet én vagyok túl érzékeny de szerintem nagyon illetlenség
Fúúúha, nagy baj van a fejedbe.
Illem szerint igen, illik köszönteni és visszaköszönteni.
De ez annyira jelentéktelen dolog. Az is lehet hogy majd ma, munkanapon fognak köszönteni utólag, mert nem szeretik írásban. Én például le is vettem a facebookomról, hogy senki se tudja mikor van szülinapom. Aki akar, az köszönt élőben és jobban is esik face to face.
Szimpla munkatársakat ezért nem érdemes köszöntgetni. Előbb-utóbb sértődés lesz belőle.
Én szigorúan csak azokat köszöntöm, akikkel baráti viszonyban vagyok. Az egyik évek óta nem köszönt engem, szarul esik, de egy jó barátnak elnézem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!