Egy lány barátom küldött egy képet magáról, csak a pozitív visszajelzés miatt tette?
Figyelt kérdés
Nagyon jó a kapcsolat, elvagyunk egymással neki most van párja, de tegnap este irogattunk egymásnak, közben elment bicózni, esküldött magáról bicózás közben egy bikinis fotót a felsőtestéről, arcáról. Nyilván megdícsértem hogy jól néz ki. Ezt a képet csak a pozitív visszajelzés miatt küldi egy csaj? Esetleg többet akarna? Vagy amúgy küld magáról bikinis képet egy lány pasinak akkor is ha nem jön be neki a srác? Csak úgy? Mert én tuti nem küldenék magamról ha a pasi egyáltalán nem jön be. Jól gondolom?aug. 14. 13:58
11/13 anonim válasza:
Ego legyezés! Erre használ téged! Erre kellesz, de másra nem! Sex nem lesz ebböl, csak egy képet küldött, hogy dícsérd meg fényezd az egóját! Sex van a barátjával, veled nem fog
12/13 anonim válasza:
Lehet, hogy túlgondolom, de simán meglehet, hogy ez olyasfajta hátsószándékkal történt, hogy vagy kapjon tőled bókot (mert tudta, hogy úgyis mondasz majd neki valami kedveset), vagy egyfajta jelzés, hogy benne lenne többen is, mint szimpla barátság. Vagy e kettő együtt.
13/13 anonim válasza:
Szerintem csak nyáron úgy érzi hogy amúgyis mindenki fürdőruhában van. Nem értem mi van abban ha fürdőruhás képet küld. A fehérnemű az más lenne, de a fürdőruha teljesen public viselet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!