Miért nem kapok visszajelzéseket a külsőmre? 20F
Vannak barátaim, szoktunk néha eljárni ide-oda.
Úgy érzem hogy szívesen vannak az emberek velem, ha új emberrel találkozom mindig el tudunk beszélgetni.
A baráaimmal is szoktunk mélyebb témákról beszélgetni, de valahovy úgy érzem hogy senki se ad visszajelzést a külsőmre.
Pl tinderezek is, szoktak lenni matchek, viszont nem tudom eldönteni hogy csúnya, átlagos vagy szép fiúnak tartanak a lányok.
Én több lány barátomnak is utaltam már a külsejére, pl egész jól nézel ki, sokkal jobban mint egy átlagos csaj, ők mégse mondanak semmit.
Miért van ez?
Hogy tudjam meg, hogy mit gondolnak a külsőmről?
Vagy kérdezz rá egyenesen, hogy mit gondolnak rólad, vagy pedig fogadd el, hogy a lányok jobban szeretnek bókokat kapni mint adni. Nagyon ritka az olyan lány aki megjegyzi, hogy mit gondol egy fiúról, főleg ha nem olyan nagyon kiemelkedően helyes az illető.
Viszont akár azt is jelentheti, hogy nem érdekeltek irántad, nyilván tökéletesen pontosan nehéz megállapítani mivel ehhez át kéne élni a szituációkat, de erre is utalhat.
Hozzátenném, hogy ha rá is kérdezel sokszor nagyon átlagos válaszokat adnak amiből nehéz egyéb következtetéseket levonni (persze hacsak nem vonzódnak feléd).
Nagyon ritka, hogy valaki csak úgy szembedicsérjen. Ez nem szokás. Már csak azért sem, mert félreértésekre ad okot. Ugye, nem biztos, hogy érdekled is azt, aki szerint rendben van a külsőd.
Én nőként például furán érzem magam, ha dicsérik a külsőmet, mert rögtön az kezd motoszkálni bennem, hogy csak nehogy akarjon is tőlem valamit, ha pasi az illető! (Régóta foglalt vagyok.) Ha nő dicsér, akkor meg azért érzem olykor kellemetlenül magam, hogy ne tartson szebbnek magánál a másik, hiszen vele sincs semmi gond, nehogy kevesebbnek higgye magát emiatt nálam.
Amúgy tükörbe nézve elégedett vagyok a külsőmmel, és nekem ennyi pont elég. Nincs szükségem külső megerősítésre. Vagyis hát annyi a külső megerősítés, hogy szívesen töltenek velem időt az emberek, nem ciki nekik a társaságomban mutatkozniuk. Szerintem ez elég beszédes.
A legtöbb nőt agyba-főbe dicsérik. Így innentől kezdve tárgytalan amit írsz.
Férfiaknak sokkalta nehezebb!
Ott vannak csak észre kéne venned.
Mellesleg elárulok egy nagy titkot, hogy ha elvárod a jót, akkor nem fog megtörténni.
Szóval ne erőltesd, majd akkor érkezik, amikor pont nem számítasz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!