Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan szólítotok meg bárhol...

Hogyan szólítotok meg bárhol egy ismeretlen, idegen lányt ha megtetszik?

Figyelt kérdés

Milyen válaszokat kaptatok?

Lányok milyen próbálkozásokat tapasztaltatok, hogyan válaszoltatok?

2023. jan. 17. 15:08
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/76 anonim ***** válasza:
91%
70, bocs. Akiknek vannak barátai az egyetemen, azok buliztak. Nyilván nem random idegenekkel, főleg nem facebookon szerveződve.
2023. jan. 18. 12:26
 72/76 anonim ***** válasza:
70%

Kolléganőim mind egyetemet végzettek mint én is (sokan jgyanazon a szakon is voltunk, csak 2-4-8 év különbségekkel).

Ők is egybehangzóan azt mondják hogy biológia/ kémia/ biomérnök szakokon fingani nem volt idejük és energiájuk.

És hogy max évi párszor volt valami programjuk.

2023. jan. 18. 12:35
 73/76 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy érzed.

Én anno heti rendszerességgel ittam együtt BME biomérnökökkel:D

Mások az emberek, ez van.

2023. jan. 18. 12:41
 74/76 anonim ***** válasza:
100%

Volt hogy leállt mellettem egy autó, benne egy idősebb pasas, annyit mondott, hogy nagyon csinos vagyok, és elvisz engem kocsival oda, ahová épp megyek. Ő nagyon nyomulós volt, alig tudtam lerázni.

Barátnőimmel mentünk haza buliból, és odajött egy pasas, aki |<urva okosnak képzelte magát. Elkezdte fikázni az alakomat, majd valami olyasmiről hadovált, hogy azok a srácok nagyobb eséllyel csajoznak be, akik fikázzák a nőket. Utána isteníteni kezdte a nőket a férfiakkal szemben, cseszett hosszú monológgal jött nekem a menstruációról, és hogy mennyivel jobban működik a női test, mint a férfi, próbált lenyűgözni az "eszével" ami nem nagyon volt neki, mindezt hajnali fél 3-kor egy buszmegállóban, és még részeg sem volt. Őt is alig lehetett lerázni.

Volt olyan, hogy azzal jött oda egy srác (szórakozóhely), hogy pont az ilyen nagyseggű nőket szereti, és képtelen engem itthagyni, beszélgessünk kicsit egy sör mellett. Őt hazavittem éjszaka, iszonyat cuki srác volt.

Egy jó pár éve, mióta hosszú kapcsolatban vagyok, és kinőttem a bulizásból, már csak a munkahelyemen érnek ilyen élmények a vendégek részéről. Általában valamilyen dícséretet kapok, egyik sem túl tolakodó, és szépen mosolyognak mélyen a szemembe nézve. Ezek amúgy nagyon feldobják a napom, jólesik hallani, szóval szerintem csak bátran fiúk! Én például még sosem küldtem el a fenébe senkit, nem kell berezelni.

2023. jan. 24. 02:36
 75/76 A kérdező kommentje:
Hogyan fejtette ki a pont ilyen nagyseggű dumát? Azért volt megnyerő mert őszintének találtad?
2023. jan. 24. 04:52
 76/76 anonim ***** válasza:
100%
Szebben fogalmazott mint én a kommentemben, és valami olyasmi volt, hogy az ilyenek a gyengéi. Azért volt megnyerő, mert nagyon udvarias volt, és aranyos, jóképű, és pont gyenge pillanatban voltam.
2023. jan. 24. 13:56
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!