Hogyan szólítotok meg bárhol egy ismeretlen, idegen lányt ha megtetszik?
Milyen válaszokat kaptatok?
Lányok milyen próbálkozásokat tapasztaltatok, hogyan válaszoltatok?
Az IQ valóban csak egyetlen szűrő.
És ha tényleg ilyen közel állunk egymáshoz készségek terén, akkor szerintem te is gyorsan belátod hogy egy válogatási szisztémába minél több szűrőt teszel be, annál kevesebb találatod lesz végül.
Van ugye a legprimitívebb "szűrő", ami annyiból áll hogy "pina legyen rajta".
Nyílván ekkor a legnagyobb a kereseti találatod.
Aztán bármi egyebet bddobálsz a válogatási szisztémádba az már csökkenti a találatokat.
És már nagyon egyszrrű igényekkel is brutálisan lefaragod a lányok (és vica versa, a pasik) 80-90%-át is.
Pl.:
-Korban max 3 év eltérésed legyen vele
-komoly kapcsolatot keressen
-veled hasonló tanulmányinszinten álljon (egyik félnek se tesz jót hosszú távon a nagy társadalmi szakadék).
-ne legyen gyereke
-ne legyen szerfüggő
Akár hiszed akár nem, már ezekkel az igényekkel is lesöpörtem az asztalról a Magyarországon élő nők 95%-át.
Az meg hogy neked itt milyen benyomásod alakul ki rólam:
1.) Who the *** cares?
2.) Ha tényleg intelligens vagy, akkor talán nem leplek meg azzal hogy az intelligens emberek jól tudnak maszkolni.
Nyílván tudom milyen stílus társadalmilag előnyös, tolerált, és tiltott.
Ezek szrrint viselkedek.
Itt a gyakorin a kislábjjjamon a körmöt nem érdekli ki mit gondol a válaszaimról és az azok alapján elképzelt személyemről.
Na, de ezt a jó nagy kitérőt és a kialakult szócsatát meg mentális f*szméregetést (amit tudom hogy én indítottam) félretéve:
Valaki tényleg megválaszolhatná, hogy nem fullkretén kérdésekkel hol lehet intelligens lányokkal beszélni.
Munkahelyemen csomó csinos és az átlagos nőknél intelligensebb kolléganő van, de míly meglepő, 26-35 éves nőknek már van valakijük (nagyon örülök egyébként neki hogy boldognak és kiegyensúlyozottnak látom a kolléganőimet).
De ez nekem egyértelműen csukott ajtó.
És nyílván rengeteg más pasi is van így.
Akkor hol?
Kolbászolni az éjszakában fura loner arcként és gyroszosnál kéretlen hülyeségeket kérdezni?
Ez?
Ez maradt?
Szerintem menj el tipikus randihelyekre és ugass bele mások andijába, hogy te mennyivel intelligensebb vagy az adott pasinál.
Tuti omlani fognak a csajok:D
Végtelenül.
Tudom, téged nem érdekel ki mit gondol rólad a GYK-n. De gondolom azt is tudod, hogy annak függvényében fognak neked érdemi váalszt adni, hgoy mit gondolnak rólad. Ha pökhendi gyökérnek tartanak, akkor leginkább ne számíts semmi érdemi kontaktusra.
Figyelj, most ezt teljesen higgadtan olvasd el és gondold át:
Ha elolvasod mondjuk az összes kategóriában a kérdések közül akár csak az első tizenötöt, akkor te magad is beláthatod, hogy a kérdések többsége nem rosszindulatú, nem paraszt, nem beszólogatós, nem mártír, nem másokat sértő.
Van kb egy 20-30% ami valóban paraszt, valóban másokat nyíltan vagy burkoltan sért és tényleg csak provokálás vele a cél.
De 70%-a kérdéseknek nem ilyen.
És mérhetetlenül sokszor a teljesen konsgolidált, rendes, normális kérdésekre is zsigerileg jön az oltás a válaszolók részéről.
Ez pl ismerkedés kategóriában napi szintű.
Teljssen minden normának megfelelő kérdésekre is azonnal jönnek leoltani, lehurrogni a kérdezőt.
Nézz körbe.
Ha azt hiszed hogy én nem próbáltam kedvesen kommunikálni itt akkor egyszerűen tévedsz. Többek közt a gyikon alakult ki a cinizmusom, mert azt a szintű zsigeri rosszindulatot amit ok nélkül is megkap itt az ember egy problémája kapcsán csak így lehet kezelni.
Vagy hát kihúzhatnám a netkábelt, lemondhatnám a telefon előfizetésemet és agyagkorongozhatnék az erdőben...
De valamiért te is, én is, és rengetegen itt vagyunk.
Bizonyos mértékig jogos.
Másrészről meg lásd be: én most megismertelek téged így, a válaszokban. Egy bizonyos képet alkottam rólad a válaszaid alapján. És ennek megfelelően reagálok. Nem ismerem az ellőtörténetedet sem a máshol adott válaszaidat. Egy kulcslyukon látok valamit és arra reagálok.
Neked tehát ebből a szmepontból érdeked, hogy olyan képet mutass abban a pár pillanatban ahol az emberek eldöntik hova tegyenek, ami arra sarkallja őket, hogy együttműködjenek veled.
Így van ez egyébként társkeresésnél is, szóval annyira nem is off a beszélgetésünk:D
Annyi szerencséd van, hogy nem jegyzem meg a pipák számát, úgyhogy lehet másik kérdés alatt tök kedélyesen elbeszélgetünk, és szimpatikus vagy:D
Csak úgy elárulom a gyengébbeknek: a világon az emberek 3/4-e sokkal durvábban el van szállva önmagától mint én, csak két nagy különbség van köztük és köztem:
A többség simán a Dunning-Kruger hatás miatt arcoskodik.
Röviden: hülyék mint a kő de büszkék a semmire.
A másik, hogy nem írják le ezt gyakorira.
Akik itt gyakorira írkálnak jellemzően "csak a szépet csak a jót" pózerkednek.
Ha nem lennél ilyen kis barika utolsó akkor átlátnál a szitán.
Konkrétan bennem érdemesebb bízni mint azokba akik csak a jót emelik ki magukból.
A legszebben lefestett fal szokott a legjobban penészedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!