Hogyan szólítotok meg bárhol egy ismeretlen, idegen lányt ha megtetszik?
Figyelt kérdés
Milyen válaszokat kaptatok?
Lányok milyen próbálkozásokat tapasztaltatok, hogyan válaszoltatok?
2023. jan. 17. 15:08
11/76 anonim válasza:
Mondd neki,hogy te vagy a főispán a vármegyének
(értelemszerűen ott ahol vagy)
És élni kívánsz az első éjszaka jógával.
Vagy röhögni fog vagy elfut.
14/76 anonim válasza:
9-es, én nem vagyok se incel, se gátlásos nem vagyok, ennek ellenére random nekem tetsző lányokat egyáltalán nem szoktam leszólítani, vagy ez úgy normális szokás lenne?
15/76 anonim válasza:
11# Végre van valakinek humora is. Ez nagyon is jó ötlet kérdező, próbáld csak ki:)
16/76 anonim válasza:
14# Kulturáltan megszólítani valakit, igen szokás.
17/76 anonim válasza:
😂Ja 11! S kiabál utána, állj meg te! Hadd áldalak meg eme hím taggal.
18/76 anonim válasza:
16-os: Ez már teljesen más, és így ebben a formában ez igaz. Csak ugye ki mit tart kulturáltnak, meg hogy a másik fél részéről mennyire van rá fogadókészség. Ha mindkettő stimmel akkor így lehet értelme
19/76 anonim válasza:
Azért sok lány egyelőre nem írt ide, hogy mit reagálnak az ilyen próbálkozásokra...
20/76 A kérdező kommentje:
Vélelmeztem hogy nem lesz ilyen probléma mint az első oldalon megfigyelhető. Azért bátorkodtam ebben a kategóriában írni.
2023. jan. 17. 15:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!