Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan szólítotok meg bárhol...

Hogyan szólítotok meg bárhol egy ismeretlen, idegen lányt ha megtetszik?

Figyelt kérdés

Milyen válaszokat kaptatok?

Lányok milyen próbálkozásokat tapasztaltatok, hogyan válaszoltatok?

2023. jan. 17. 15:08
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/76 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy itt mindenkitől azt hallom, hogy "így táncház úgy táncház".

Itt munkahelyen is már szóba került csajokkal a téma, de 27 kolléganőből max 1-2 volt a >párjával< ilyesmin...

És az a tapasztalatom saját szakomról hogy egyetemista csajok semmilyen közösségi dologra nem mennek az egyetemen kívül.

Ha vizsgaidőszak van akkor azért nem, ha szorgalmi időszak van azért nem. Az év 12 hónapjából 9-ben nem mennek sehova csak tanulnak.

Két hete egy ismerős egyetemista lánnyal megbeszéltem hogy szombatonként menjünk már kutyamenhelyre kutyákat sétáltatni.

Nagy lelkendezve mondta hogy "jó jó".

Kiváltottuk 3000-ért a szükséges önkéntes igazolványt.

Nem telt el 2 nap, azt mondta hogy neki túl sokat kell tanulnia, nem ér rá.

Elmentem egymagam.

Csak 40 plusszos pasik és nők voltak ott önkénteskedni.

Ennyit erről is...

És van egy sejtésem, hogy ezekbe a táncházakba is (amikről mindenki csak beszél de senki nem rendszeres látogatójuk) ilyen 35+os nők lehetnek, akikkel 25 évesen sok értelme nincs ismerkedni.

Vagy párok... aminek szintén nincs sok értelme.

2023. jan. 18. 10:56
 62/76 anonim ***** válasza:
74%

Hát én táncházba is meg bálba is leginkább egyetemista koromban jártam.

A táncház az mondjuk viszonylag belterjes. Oda nem csak elugrik az ember mert oda bizony néptánc tudás kell. Vagy legalábbis önbizalom és előadásmód, hogy te tudsz néptáncolni:D És a néptáncosok maguknak való közösség. Eleve nem is nagoyn van felnőtteknek való kezdő néptáncoktatás, így "oda kb szülenti kell":D

A bál az bőven jobb. Nyilván ott is a tánc van a középpontban, szóval ha nem tudsz mondjuk rockyzni meg cha-cha-chazni, akkor gondban leszel. Persze vannak a hardcore arcok akik salsáznak meg tangóznak is, de mivel a rocky meg a chacha a legismertebb, abból van a legtöbb. És erre ugye millió lehetőség van felnőttként is tanulni. És bálba bőven több szingli csaj jár mint... bárhova máshova:D Ráadásul kva csinosak a kis báli ruhájukban:D És józanok. És az, hogy tudnak táncolni, feltételez egy szintet.

2023. jan. 18. 11:04
 63/76 A kérdező kommentje:

És mi újság van az egyetemmel?

Egy részetek azt mondja hogy oda tanulni járnak nem ismerkedni. De hol ha nem ott? Kifejezetten erre találták ki a gólyatábort.Egyértelmű hogy meg van mindenhol az a személyiség aki bárhol bármikor nyitott az ismerkedésre meg az is aki mindenre ráhúzza hogy az bolt oda vásárolni megyek stb.

2023. jan. 18. 11:20
 64/76 anonim ***** válasza:
100%
Hát én nem azt tapasztaltam amit 61es írt. Lehet csak őt offolták ki. Nyilván vannak kevésbé társasági emberek egyetemen, de általában azért elég aktív az egész közeg szociálisan. Sok szakon volt ismerős (bölcsészek, orvosok, jogászok, mérnökök, közgazdászok) de mindenhol ment a bulikázás kb heti rendszereséggel. Ilyenkor meg sok emberrel lehet kontaktusba kerülni és nem is bánják, ha megszólítod őket.
2023. jan. 18. 11:27
 65/76 A kérdező kommentje:

Ez a valószínűbb.

A biszex kolibulikról nem is beszélve.

2023. jan. 18. 11:35
 66/76 anonim ***** válasza:
100%
Fúj:)
2023. jan. 18. 11:37
 67/76 anonim ***** válasza:
100%
Na, biszex kolibulikról pl nem hallottam:D
2023. jan. 18. 11:43
 68/76 A kérdező kommentje:
Én sem. Viszont láttam Debrecenben hirdetve egy partnerkereső oldalon.
2023. jan. 18. 12:09
 69/76 anonim ***** válasza:
100%

"Láttam hírdetve egy partnerkereső oldalon"

Nyílván ha kiírom ide, hogy Káposztasaláta utca 16-os szám alatt orgia buli akkor biiiztosan lesz is ott orgia buli...

Kérdező: egyrészt, egyetemisták többsége ilyesmire életében nem jár. Az egyetemi szaktársainak a 95%-át névről se ismeri max arcról.

Másrészt, ha van is egy 5-6 fős klikk aminek ez a fétise, azok nem nyíltan fogják hírdetni.

2023. jan. 18. 12:20
 70/76 anonim ***** válasza:
33%

63#

F*szság.

Lépj be bármilyen "fiatal felnőttek" kezdetű fb csoportba.

Írj ki bármilyen programot.

Senki nem fog ráérni.

Itt gyakorin is a legtöbb egyetemista azt írja hogy az egyetem+munka+ család mellett kb nincs szabad ideje egy kenyeret megkenni.

Ezt a "az egyetemen hetente van buli" dolgot a hülye amerikai filmeken szocializálódott boomereken kívül senki nem mondja.

Szegeden a Károlyi koleszban laktam 4 hónapot.

Egyetlen nagy kolibuli van félévente, akkor jellemzően benn van a többség, de amúgy minden hétvégén a 800 fős kolesz 90%-a hazament és nem maradt "bulizni".

2023. jan. 18. 12:24
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!