Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan szólítotok meg bárhol...

Hogyan szólítotok meg bárhol egy ismeretlen, idegen lányt ha megtetszik?

Figyelt kérdés

Milyen válaszokat kaptatok?

Lányok milyen próbálkozásokat tapasztaltatok, hogyan válaszoltatok?

2023. jan. 17. 15:08
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/76 anonim ***** válasza:
81%

Amúgy 30as sztorijában rámutatnék egy apró, de egyébként jelentős részletre:

Nem az volt a célja, hogy csajozzon, csak nem akart fosni.

A nők (meg egyébként szerintem mindneki, ha van valamennyi érzelmi intelligenciája) felismeri, ha nyomulásról van szó. És a nőknek baromira imponál, ha nem nyomulnak rájuk. Az izzadtságszagú kérdezgetés nem jó, sokkal többre mész, ha azt látja a csaj, hogy te valójában nem akarsz semmit. Lehet, hogy 5 esetből 4nél 3 szóval letudjátok a beszélgetést és hamvába hal, de az ötödik még lehet sikeres beszélgetés és úgy lesz belőle ismerkedés, hogy egyébként nem az volt kitűzve.

Én egyszer "szárnysegéd" voltam egy haveromnak. Odamentünk két csajhoz és elkezdte kérdezgetni az egyiket meg ilyesmi. A másik csajt nekem kellett volna lefoglalni, de engem különösebben nem érdekelt a csaj. A haverom kérdezgette a kiszemeltjét, hogy honnan származik, de az nem akarta elmondani.

Én unott pofával megkérdeztem a másikat, hogy "am honnan jöttetek?" és mivel látta, hogy valójábannem érdekel a válasz, azonnal elmondta:D

Ha nem kínálod fel magad tálcán, gyakran sikeresebb vagy, mintha annyira igyekeznél.

Emellett a hasmenés elkerülése is fontos dolog!:D Óvatosan a gyrososokkal!

2023. jan. 17. 16:23
 32/76 A kérdező kommentje:
Büszke vagyok rád.
2023. jan. 17. 16:23
 33/76 anonim ***** válasza:
0%

"Szóval menekülj és határolódj el mindenkitől, aki használja az alábbi kifejezéseket emberekre: alfa, béta, szigma, chad, stacy, normie, incel, gigachad, white knight, mangina, nice guy."

+karen

2023. jan. 17. 17:17
 34/76 anonim ***** válasza:
7%

Ok, akkor mit szűrjünk le 30-as válaszából?

Hogy kérdezősködj mint egy hülye hülyeségekről, ráadásul mindeztvalapbeállításban és ne kitervelve?

Ugyanis ha én akarnék se tudnék ilyen hülye kretén kérdést feltenni hogy "szia, érdemes kivárni a sort?"

Nem bameg, hat másik ember nyílván azért áll előtted mert tudják, hogy a csatornalében pácolják a húst azon a helyen és minden vágyuk egy jó kiadósat fosni a gyrosz után.

Hát ki az aki ne azért állna sorban, hogy 1600 forintért befoshasson otthon?

Magamtól soha nem teszek fel ilyen szinten retardált kérdéseket.

Semmilyen téren sem.

Gondolkozom mielőtt kérdezek, és épp ezért beszélek és kérdezek keveset.

Mondok pár példát:

Rengeteget utaztam már életemben városon belül, országon belül, országon kívül.

Ahelyett hogy mint a hülye "próba cseresznye alapon" kérdezősködnék -és ezáltal teret adnék másokkal való kommunikációnak- megnézen 12 másodperc alatt guglin hogy hol is vagyok.

Mert valszeg Baromi kicsi az esélye hogy Budapesten a Nyugatiból induló vonaton bárki tudni fogja, hogy Solymáron a Pacsirta utca 43. hol is van...

Hiába beszélgethetném végig az egész utat, a szükséges infóhoz nem jutok hozzá.

Vagy akkor mi legyen?

Játszam az életképtelen hülyét mint 30-as? De hisz az direktbe ráfeszülés (legalábbis szerintrtek, mert ebben az esetben szándékosan csajozási szándékkal tennék olyasmit amit amúgy nem tennék).

De millió ilyen példa van.

Pl nem fogom a könyvesboltban sem megkérdezni csak úgy magamtól hogy "Szerinted érdemes Ljukjanyenko-tól a Nappali őrséget elolvasni?".

A csajszi valószínűleg először hallana az íróról és a könyvről is, nem hogy véleményt alkosson.

Eleve, mekkora az esély hogy ugyanolyan irodalmat fogyasztasz mint más?

25 vagyok, egész életemben talán 2x találkoztam olyannal aki olyasmiket olvas mint én, mindketten pasik voltak.

Vagy akkor mit csináljak?

Taktikázzak?

Játszam el a BTK-s garbós bölcsészfiút aki BTK-s külsejű lányokat kérdezget meg arról hogy "és te melyik Kosztolányi verseskötetet ajánlod?", mindezt úgy hogy nem szrretem se Kosztolányit se a verseskötetrket, pusztán statisztkkai slapon tudom hogy a lányok 30-40 százaléka szereti a verseket?

De hiszen ez már megint csak direktbe "nyomulás" amiről 31-es ír....

Akkor?

Ez van ha az ember nem hülye. Keveset locsog, mert megspórolja...

2023. jan. 17. 18:08
 35/76 anonim ***** válasza:
87%

34, hát most kva okos voltál... Csakhát végeredményben ott tartunk, hogy 30as fölszedte azt a csajt, te meg rendkívül okos vagy, csak épp nem mentél vele semmire.

na, most akkor ki is a hülye?:D

2023. jan. 17. 18:12
 36/76 anonim ***** válasza:
7%

Amúgy kérdező: meg kellbjátszani magunkat.

Ahogy itt páran rávilágítanak saját sztorikkal: a legtöbb nő nagyon szimpla. És szimpla pasira vágyik.

Az ilyen gyroszos előtt marhaságokat kérdező normiek meg szárnysegédes bohócok lesznek a favorizáltak, mert nem fogja a csaj fárasztónak érezni a mentális különbségeket. Egymagasak lesznek tulajdonképpen.

Tudnak normie idióta NPC dolgokról locsogni, leköti őket az agyzabáló bulvár, és bármilyen klisés sablonos netflix gagyiságért képesek lesznek együtt rajongani.

Ha az IQ haranggörbe két végén vagy pasiként, akkor beáll a patkó-effektus: ugyanolyan sikertelen a legtöbb nőnél egy 80IQ pontos valaki és egy 130 IQ pontos valaki.

Miétt?

Mert nagyjából 20-25 ponttal eltérnek a nagy átlagtól.

És a normiek gyorsan kiérzik ha valaki eltér. Az hogy felfelé vagy lefelé az tökmindegy nekik.

2023. jan. 17. 18:15
 37/76 anonim ***** válasza:
80%

Hm... Incel szóhasnzálat, de kijelenti, hogy a nők átlagos pasikra vágynak.

Hiba a Mátrixban!:D

Mondjuk ez a pökhendi "én kva okos vagyok" stílus még azért megvan, ez azért stabil pont:D

2023. jan. 17. 18:20
 38/76 anonim ***** válasza:
8%

"na, most akkor ki is a hülye?:D"

Ilyenkor abba gondolok bele, hogy nekem mit tudna nyújtani az a lány.

Az a lány aki ilyen hülye kérdéseket feltevő srácokra kíváncsi feltehetőleg ő maga sem egy mentális svájcibicska, hanem inkább egy tompa vajazókés.

Az ilyen lányokat tényleg csak megd*gni lehet.

És igen, aljasodtam már le arra a szintre hogy hó't buta 18 éves punk kiscsajt vigyek haza akivel kapanyél részegen el tudtam dumálni.

Kegyetlen jót szexeltünk.

De a probléma másnap jött amikor már mindketten józanok voltunk és kibukott a kb 30 IQ pont különbség.

Meg kultúra, meg életről vallott nézetek, meg értékrendbéli különbségek...

Szóval hosszú távon úgy se tudnék magam mellett ilyen lányt elképzelni.

Skalpgyűjtögetésből meg elég.

25 vagyok.

15 lányban jártam (ha a száj is számít és nem csak a hüvely).

Kimondom kerek perec: a szex önmagában nem túl változatos dolog.

Van 10-12 pozitúra, és már 3-4 lány után sem lesz olyan egetrengetően hallatlanul másabb egy ötödik, hatodik punciban lenni. Pláne nem egy tizennegyedikben.

Érzelmi kontakt és közös jövő az amit keresek, nem valami buta morrisons2-őben összeszedett rommáekizett középsulist...

2023. jan. 17. 18:23
 39/76 anonim ***** válasza:
0%

"Mondjuk ez a pökhendi "én kva okos vagyok" stílus még azért megvan, ez azért stabil pont:D"

Most mit tagadgassam, meg álszerénykedjek tesa? 😂

20 évesen 119-es IQ-t mértek nálam (ez már eleve a társadalom felső 20%-a kb). Biomérnökit végeztem, ilyen területen is dolgozok.

Majd biztosan elkezdem bemagyarázni magamnak hogy "nem nem, tök átlagos vagy".

Az értelmi képességeket ugyanolyan marhaság lenne lehazudnom szerénységből, meg "illemből", mintha "illemből" lehazudnék 10 centit a magasságomból (185 centivel átlagon felüli magas is vagyok. Vannak nyílván magasabbak, de a magyarországi 176 centis átlaghoz képest én átlagon felüli vagyok).

Ez nem beképzeltség, ez tény.

Szóval ahogy a magasságomat, úgy az értelmi kvalitásomat sem fogom "cukiságból" lejjebb gondolni.

2023. jan. 17. 18:28
 40/76 anonim ***** válasza:
12%

Hát pedig kva beképzelt vagy:D Nekem is 118 körül volt az IQ-m 20 évesen, de szerintem pont emiatt nem is gondolom, hogy messzemenő következtetéseket kellene levonni egy lány értelmi képességeiről az alapján, hogy mi volt az első mondat amit beszélgetett egy idegennel, akivel később összejött.

Mert egy dolog az IQ, de azért ritka hülyének kell lenned, ha ennyiből te messzemenő következtetéseket vagy hajlandó levonni...

2023. jan. 17. 18:34
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!