Hogyan szólítotok meg bárhol egy ismeretlen, idegen lányt ha megtetszik?
Milyen válaszokat kaptatok?
Lányok milyen próbálkozásokat tapasztaltatok, hogyan válaszoltatok?
Tessék, hogy kapjál egy értelmes választ is, mert sokan képtelenek rá.
Mindenképpen teremtsél meg egy szituációt és abban könnyebb evickélned. Tegyük fel bemész a boltba és megtetszik a zöldséges résznél egy lány. Akkor menj oda te is. Kezdjél el válogatni zöldséget majd kérdezd meg tőle, szerinte ez a zöldség mennyire érett, majd mond el te sosem vettél ilyen zöldséget most először veszel és kíváncsi vagy a véleményére. Vagy érdemes e másikat venni...stb Lényegében kérdezd az adott zöldségről meg kicsit bókolj neki. Abban a pár másodpercben eltudod dönteni mennyire vagy neki szimpi illetve hogy reagál rád. Ha jól és kedves, akkor lehet fokozni, hogy rákérdezel tudna még ebben a zöldségben meg abban segíteni. Ha vevő rá akkor közben lehet jó benyomást kelteni rá. Lényeg felépíteni egy szituációt és figyelni hogy reagál rá aztán kiderül. Ha úgy van akkor közösen is tudtok vásárolni meg el is kérheted a számát. Nyilván egy bolti szituációnál kicsi az esély, de gyakorlásnak jó. Utcán lehet az eltévedtem szöveget benyomni keresed ezt és hogy segítsen a tájékozódásba, esetleg lehet pont arra megy...stb Mindenképpen próbálkozzál, mert veszíteni nem tudsz. Esetleg foghatsz egy telot és streamelhetsz is twitchre vagy ytbra és úgy szólítod le a lányokat egy adott témával. Pl a chat azt a feladatot adta, hogy szólítsak le egy lányt és kérdezem meg tőle mi a kedvenc kajája.
14, ha nem vagy incel, ne használd az ő szavaikat. Azzal, hogy az ő cimkézési módjaikat használod, csak azt éred el, hogy egy a hallgatóságod az incelekkel fog azonosítani, és ezzel az összes többi hülyeségüket is magadra húzod.
Az tök normális dolog, ha az emberben nincs elég ahhoz, hogy leszólítson valakit, ez egy brutál nehéz műfaj. A legjobbaknak is általában több kudarcuk van, mint sikerük vele (ennek ellenére a siker értékelése a fontos, nem pedig az arány).
De sokaknak nem adatott meg, hogy az ismerősi körön belül tudjanak csajokkal ismerkedni, így marad az idegenekkel való ismerkedés, zóval igen, amúgy tök normális. Persze fontos, hogy ne a "teccő gecó, kő kóla?" szinten csináld, hanem normálisan:D Dehát ez alap, hisz az a cél, hogy a másiknak szimpi legyél:D
Ok, kezdjük Ádámtól és Évától a témát:
Ma már nincs kijelölt és kultúrálisan rögzített helye az ismerkedési szándék kiélésének.
100 éve még teljesen egyértelmű volt: az ember a ruházatával kifejezte a társas eseményeken hogy hajadon-e vagy már foglalt. És a programokon is voltak pozíciók amik jelezték milyen szándékkal megy oda.
Régen tulajdonképpen csak tánc útján volt illő ismerkedni.
Elment a fiatal a táncos ünnepéjre, és ott a megfelelő tánckörbe állt be.
Ma már ez rég kihalt.
Ebből adódik hogy a korábban kultúrálatlan ismerkedési formákra vafyunk rákényszrrülve.
Vslóban, anyukánk meg tanáraink meg a mindenféle egyéb illemtudorok belénk nevelték (kimondva vagy kimondatlanul) hogy "nem illik utcán idegenekkel ismerkedni utcán".
De kérdem, mi marad?
Mi van ha lecsúsztál az iskoláid alatt a lehetőségekről?
Mi van ha egészen 26 éves korodig volt kapcsolatod de aztán megszűnik?
Hova fordulsz?
Tinder? Hagyjuk már...
Kénytelenek vagyunk random leszólítgatni utcán másokat.
Ha ez nem tetszik a nőknek akkor hordjanak valami egységes szimbólumot, pl ez volt régen a fejkendő meg a gyűrű...
Szóval...
Muszáj.
Amúgy szoktam.
Férfiasan, lényegretörően. Nem szarakszok ilyen hülyeségekkel, hogy "szia, nem jártam még soha erre, merre van a Nyugati pályaudvar?".
Nem. Egyrészt, nem akarok hazudni, másrészt nem akarok értelmi fogyatékos életképtelennek tűnni.
Aki 2023-ban okostelóval el tud veszni egy városban, akkor az tényleg megérdemelné hogy ne jusson barátnőhöz.
Egyetértek a 13 és 14 válaszolóval.
Azt vettem észre hogy alapjában véve észrevesznek a lányok. Legalábbis nem váltok ki belőlük unszimpátiát.
Mi az az incel?
21 és 22-est akartam írni.
De a 24 el is egyetértek.
Az incel egy olyan dolog amit messziről kerülj el, még a fogalmat is:D Olyan emberek akik ha lenne is esélyük a nőknél, megtesznek mindent, hogy ne legyen.
A "chad" szót ők szokták használni azokra a pasikra, akik tudnak csajozni. Kb félisteni szintre emelik az ilyen férfit úgy, hogy közben pont emiatt gyűlölik is, hiszen sikereseb bnáluk.
Szóval menekülj és határolódj el mindenkitől, aki használja az alábbi kifejezéseket emberekre: alfa, béta, szigma, chad, stacy, normie, incel, gigachad, white knight, mangina, nice guy.
Ezek incel kifejezések, mindegyik egy-egy embertípust takar, a párkeresésben betöltött sikere alapján. Ennél még millióval több cimkéjük van, én csak ennyit ismerek. Aki ezeket a kategóriákat használja emberekre tudd, hogy rosszabb, mint valami hardcore sztereotipizáló ember:D
11# vagyok
Viccet félre téve több baratomnál,havernál észrevettem hogy egyszerűen nem tudnak szót érteni a nőkkel.
Mintha egy másik faj lenne vagy nem tudom.
Én nekem félre ne értsd nem nagyképűségből mondom,de sose esett nehezemre nőkkel beszélgetni,beszélgetést kezdeményezni.
A legutolsó baratnőmet a gyroszos előtt szedtem fel.
Sorbán álltunk egy török gyroszos előtt,
( ilyen kis bodega ablakból adták ki az ételt)
ő volt előttem és mivel még sose ettem ott,megkérdeztem tőle hogy ismeri e a helyett érdemes-e kivárni a sort?evett itt már ? Stb
Vicces mert akkor egyáltalán nem az volt a célom,hogy csajozzak
Csak nem akartam olyat enni ami után rám jön a szapora
Szóba elegyedtünk megnevetettem bejelölt utána massengeren aztán a többi már történelem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!