Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mi az oka annak hogy a nők...

Mi az oka annak hogy a nők többsége elítéli ha a férfi barátjáról kiderül hogy szexuálisan vonzódik hozzá?

Figyelt kérdés

Eléggé meglepett itt több ilyen témájú kérdést olvasva, hogy a nők többsége azonnal megszakítaná a barátságot végleg azzal a hímnemű barátjával, akiről kiderül hogy le akarna vele feküdni ha alkalma lenne rá.

Én ebben csak azt nem értem, ez miért rossz dolog? Nem megölni akarja őket a férfi... A szex elvileg jó dolog, ha egy idegen akar velük lefeküdni akkor általában nincs ilyen hepaj, vagy épp az aktuális pasijuknál meg ugye magától értetődik. Akkor miért pont egy baráttól "árulás", meg gusztustalan, meg aljas dolog, ha ő is így érez? Ez nem inkább pozitív dolog kéne hogy legyen, vagy maximum olyasmi amit meg kell vele beszélni? De emiatt leépíteni valakit azonnal? Azon túl hogy túlreagálásnak és gonoszságnak tartom, nem is tudom értelmezni, hogy ez miért ad rá okot. Barátságból nem lehet szerelem, vagy mi?

2022. okt. 17. 23:52
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
100%
44-45-48 te bevetted a mai adag gyógyszert?
2022. okt. 18. 22:51
 52/54 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szakítanám meg a kapcsolatot, csak azért, mert bevallotta, hogy tetszem neki, de lefeküdni nem feküdnék le vele, ha nem jön be... és nem, ez nem a barátság része. És kicsit kellemetlen is belegondolni, hogy "izé... lehet, hogy csak bekamuzta a barátságot a p...i reményében?" Az, hogy marad-e a barátság vagy hagyom, attól függ, arra hogyan reagál, hogy "bocs, de ebből nem lesz semmi", ha nem tetszik.
2022. okt. 19. 14:40
 53/54 anonim ***** válasza:
0%
Az hogy nem láttátok a tanút, továbbra is szomorú
2022. okt. 19. 15:38
 54/54 anonim ***** válasza:
92%

Az az oka, hogy CSAK barátként kedveljük és sose tudnánk a barátainkra potenciális partnerként tekinteni. Voltam már ilyen helyzetbe és igen megszakítottam az illetővel a kapcsolatot. Hogy miért?

1, Nem tudok már ezután megbízni benne. A barátaimnak bármit elmondhatok, de innentől kezdve neki nem tudok és nem is szeretnék, ugyanis ha megismerkedem egy férfival neki mégis hogy mesélhetnék róla? Ráadásul a páromat is teljesen érthető módon zavarná, ha továbbra is beszélnénk, mert az oké, hogy én nem akarok tőle semmit és bennem bízik a párom.. de benne hogy lehetne? Engem is zavarna ha tudnám, hogy a pasim engem szeret, de ott egy csaj, aki amúgy többet akar és várja, hogy szakítsunk.

2, Ezek alapján ez a barátság egyoldalú volt, vagyis minden amit átéltünk... Nem volt őszinte. Mert ő valójában folyton csak abban reménykedett mikor kaphat meg.

3, Nem tehet az érzéseiről, ahogy én sem tudok azzal mit kezdeni, hogy nem vonzódom hozzá. Mint embert szeretem, de ha hozzám érne vagy csak bele kell gondolnom abba, hogy megcsókoljon..rosszul lennék. Nem szabad hagyni, hogy tovább reménykedjen magamat meg nem fogom kitenni ennek a helyzetnek, hogy egyszerűen azért ne legyek boldog/hallgassak el valamit egy társaságban, mert ő ott van és neki hogy esne. Ez mind a 2 félnek rossz, nehogy azt hidd, hogy nagy boldogan szakítjuk meg a kapcsolatot egy baráttal.

2022. okt. 22. 11:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!