Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Létezik e felnőtt korban is...

Létezik e felnőtt korban is olyan barátság mint gyerekkorban, mármint olyan közeli 2 férfi között , úgy hogy nem homokosok és nem is rokonok? Pl minden nap.beszélnek és sokat vannak együtt mintha testvérek lennének de csak jó barátok ?

Figyelt kérdés
2022. szept. 20. 21:09
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a legjobb barátommal kb így vagyunk.
2022. szept. 20. 21:12
 2/8 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem ritka.
2022. szept. 20. 21:22
 3/8 anonim ***** válasza:
54%
Én ezt csak azoknál láttam, akiknek nincsen csajuk.
2022. szept. 20. 21:22
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát, nem tudom, de nekem gyerekkoromban is csak haverom volt az, akivel a legtöbbet lógtunk együtt, de akkor is állandóan egymást frocliztuk, gyakran össze is verekedünk. Vele időnként ma is összejárunk, de mély barátságnak ezt már végképp nem nevezném. Iszogatunk, hülyéskedünk, meccset nézünk, stb. :)
2022. szept. 20. 22:14
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Persze h letezik
2022. szept. 21. 00:20
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Volt ilyen barátom, mintha testvérem lett volna.De kapcsolata lett,azóta van,hogy fél évben találkozunk egyszer, kb negyed órára.

Ha párja van valakinek,akkor hanyagolja a barátait.Örök igazság.

Így már nincs barátom, újakat pedig nehéz találni,pedig itt is megpróbáltam,ezen az oldalon.Sem kirándulásra, sem csak úgy beszélgetésre nem volt vevő senki férfi.

Most egy jó ideje magamban jövök -megyek.

F/Bp

2022. szept. 21. 05:11
 7/8 anonim ***** válasza:
84%
Volt, aztán csaja lett és seggarcú lett😅😅😅
2022. szept. 22. 20:57
 8/8 anonim ***** válasza:
71%
nekem volt ilyen, amíg össze nem jött egy csajjal ... habár a csaj erőlteti a gyereket meg a családias megjelenést, a csávó inkább csak tartja a csajt mint egy kutyát, de ennek ellenére vele lakik másik városban szóval hiába beszélünk minden nap a neten azért ez már nem olyan mint régen hogy összejárni füvezni vagy inni vagy bulizni vagy csak xboxozni :D Ha nem lenne a csaja akkor szerintem simán menne tovább a dolog mint anno sulis időkben...
2022. szept. 28. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!