Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mi az oka annak hogy a nők...

Mi az oka annak hogy a nők többsége elítéli ha a férfi barátjáról kiderül hogy szexuálisan vonzódik hozzá?

Figyelt kérdés

Eléggé meglepett itt több ilyen témájú kérdést olvasva, hogy a nők többsége azonnal megszakítaná a barátságot végleg azzal a hímnemű barátjával, akiről kiderül hogy le akarna vele feküdni ha alkalma lenne rá.

Én ebben csak azt nem értem, ez miért rossz dolog? Nem megölni akarja őket a férfi... A szex elvileg jó dolog, ha egy idegen akar velük lefeküdni akkor általában nincs ilyen hepaj, vagy épp az aktuális pasijuknál meg ugye magától értetődik. Akkor miért pont egy baráttól "árulás", meg gusztustalan, meg aljas dolog, ha ő is így érez? Ez nem inkább pozitív dolog kéne hogy legyen, vagy maximum olyasmi amit meg kell vele beszélni? De emiatt leépíteni valakit azonnal? Azon túl hogy túlreagálásnak és gonoszságnak tartom, nem is tudom értelmezni, hogy ez miért ad rá okot. Barátságból nem lehet szerelem, vagy mi?

2022. okt. 17. 23:52
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
11%

"jaj undorító! pfuj!"

Nem, kedveskék, ezt hívják úgy, hogy TERMÉSZET. Erre vagyunk csinálva mind a nő, mind a férfi, hogy hozzánk illő alkattal egészséges utódot cisnáljunk.

Minden prűd hozzászólás csak agymosás eredménye, és általában macskákkal fognak kikötni az ilyenek, mert azt hiszik magukról, hogy ők a főnyeremény, és válogathatnak. :D

2022. okt. 18. 10:52
 22/54 anonim ***** válasza:
100%
Mert azt jelenti, hogy a kapcsolat nem egyenrangú felekről szól. A friendzone pedig senkinek nem jó.
2022. okt. 18. 12:24
 23/54 anonim ***** válasza:
88%
Mert undorito es egy atveres az egesz kapcsolat.
2022. okt. 18. 12:42
 24/54 anonim ***** válasza:
22%
Siman alakulhat ki menet kozben is.. ha jo csajnak tartod magad es egy srac nagyon haverkodik akkor szine biztos lehetsz benne h tobbet is akar(na)
2022. okt. 18. 12:48
 25/54 anonim ***** válasza:
100%

A barát az barát, viszont az a férfi, aki már szexuális "prédának" tekint, és igazán aljas, a gyengébb pillanatodban kihaszál és megdg.

Aztán vszeg ott is hagy, miután megkapott.

9-es, egy kisgyerekszerelmet NE hasonlíts két felnőtt, szexuálisan érett emberéhez!

2022. okt. 18. 14:14
 26/54 anonim ***** válasza:
0%
10. Cáfolom, hisz mai napig legjobb barátok vagyunk. Én 23, ő lassan 24. Nos?
2022. okt. 18. 15:48
 27/54 anonim ***** válasza:
87%

Különben a válaszokon is látszik mi a helyzet. A pasik itt is a farkukkalszépen elmondták, hogy azzevolúcijó' meg hajóúcsajvagye' akkor ez van és fogadjad el, mer' én aztatat mondtam.

Egy nőknek feltett kérdés alatt is hímek akarják megmondani a tutit. Ennyi történt. Bár ez nem meglepő. Hiszen a tudományos úrfiak mindent is jobban tudnak még rólunk is, nem igaz?

2022. okt. 18. 17:03
 28/54 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak noknel van igy.. enis szakitottam meg csajjal kapcsot mert allandoan nyomult.. pedig jo haver volt, de kicsit se jott be..
2022. okt. 18. 17:15
 29/54 anonim ***** válasza:
90%
Egy jó barát egy normális ember számára ugyanolyan, mint egy testvér. Neked talán tetszene, ha a testvéred rád akarna mászni? -.- Ezért undorító.
2022. okt. 18. 17:32
 30/54 anonim ***** válasza:
71%

Baszki itt mindenki frusztrált???

Nem egy női barátnak nem kell hagynia hogy megdugd,és igen sajnos kényelmetlen lesz neki továbbra is baratkoznia

És nem,attól hogy a barátod véletlenül beledszeretett meg nem egy nyálcsorgató perverz aki gyenge pillanatodban megeroszakol!!

Emberek mi a fsz van itt mindenkivel???

2022. okt. 18. 17:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!