Mi az oka annak hogy a nők többsége elítéli ha a férfi barátjáról kiderül hogy szexuálisan vonzódik hozzá?
Eléggé meglepett itt több ilyen témájú kérdést olvasva, hogy a nők többsége azonnal megszakítaná a barátságot végleg azzal a hímnemű barátjával, akiről kiderül hogy le akarna vele feküdni ha alkalma lenne rá.
Én ebben csak azt nem értem, ez miért rossz dolog? Nem megölni akarja őket a férfi... A szex elvileg jó dolog, ha egy idegen akar velük lefeküdni akkor általában nincs ilyen hepaj, vagy épp az aktuális pasijuknál meg ugye magától értetődik. Akkor miért pont egy baráttól "árulás", meg gusztustalan, meg aljas dolog, ha ő is így érez? Ez nem inkább pozitív dolog kéne hogy legyen, vagy maximum olyasmi amit meg kell vele beszélni? De emiatt leépíteni valakit azonnal? Azon túl hogy túlreagálásnak és gonoszságnak tartom, nem is tudom értelmezni, hogy ez miért ad rá okot. Barátságból nem lehet szerelem, vagy mi?
Szerintem pedig ha jó barátok bele kell, hogy férjen egy egy szex.
Nem értem miért akkora probléma ez egy nőnek.
Nagyon rossz lehet a férfinak hogy van valaki aki jó barátja, de csak vágyakozik utána.
Ha a lány-barát igazán jó fej, nem hagyja szenvedni a ff barátját és odadja magát akkor is ha nem lesz kapcsolat belőle.
Nekem több olyan lány barátom is van akikkel ezt megoldottuk, mai napig jóban vagyunk és szex sincs már közöttünk. De a vágyakozás is már megszünt, vagy csillapodott.
"Szerintem pedig ha jó barátok bele kell, hogy férjen egy egy szex.
Nem értem miért akkora probléma ez egy nőnek."
Mert egy nő nem olyan primitív szar, mint egy pasi, aki még egy faodúba is bedugja, csak ne legyenek benne méhek.
A nők zömének érzelmekre van szüksége a szexhez. Én pl. simán dugok érzelmek nélkül, de el kell hogy mondjam, ég és föld. A legtechnikásabb, legügyesebb pasival történő érzelemmentes szex is egy kalap szar ahhoz képest, mint amikor a szerelmével fekszik le az ember. Kár, hogy a pasik primitívek ahhoz, hogy ezt megértsék, ezek szerint neked tök mindegy hogy a szerelmeddel kefélsz vagy a sarki ezerforintos k..val.
Próbálom tovább magyarázni, hátha:
A nyomorult nő lefekszik veled, ennek bele kell férnie alapon. Elkezd kötődni hozzád, beléd szeret. Te meg csak széttárod a karod, hát kisanyám, így jártál, ki mondta h szeress belém. Haverok vagyunk, nekem csak egy-két ürítésre kellettél, hát egy haver ennyit tegyen már meg értem. Igaz, hogy ha te csúf lennél, mint a sötét éjszaka, lehetnél akármilyen haver, akkor se dugnálak meg, de te, az más. Te szolgálj ki! Nem baj, hogy szerelmes vagy, haverkodjunk tovább. Aztán ha szerencséd van, vagy nagyon részeg leszek, puncihiány stb. akkor lehet, hogy valamikor még megduglak, de nem biztos.
Igen, durván fogalmaztam, viszont igaz. És undorító.
"Mert nagyon nyomasztó érzés, mikor valakivel sok időt töltesz, aztán rájössz hogy végig rád nyáladzott és azon gondolkozott mikor húzhatna meg. "
Vagyis rohadtul nem barátkozni akart, csak megdugni. Ilyen sunyi módon.
Attól, hogy egy nő tetszik egy férfinak úgy, hogy közben barátok, még nem kell elítélni a ferfit. A "normális" nő szeret ápoltan, csinosan, esetleg szexin megjelenni, örül hogy "tetszik" másoknak.
Erről (is) szól a nőiesség. Hogy kacérak, vágykeltőek vagytok, ha egyik sem akkor is csinosak, kedvesek.
Ebbe a "nő képbe" nekem nem fér bele aki úgy határozzák meg a pasi barátját, hogy "kiábrándító" "kiveri" "nyáladzik" stb.
Igenis fundamentális világigazság az, hogy ti hölgyek tetszeni akartok a pasiknak. Ha van szimpátia, kölcsönösen, akkor pedig nem ront el semmit a szex. Én lánybarátommal intim témákat is megbeszélek, sokat tanultam ezen a téren, amit cikinek éreztem volna egy partnerrel megvitatni. Ha pedig már intim témákat érintünk, könnyen közel is kerülünk egymáshoz.
Az is kiábrándító, ha egy nő csak nyekereg, sirdogál egy pasinak, de undorítónak tartja ha az vonzódik iránta. Akkor "nyekeregni" sem kell
"Eléggé meglepett itt több ilyen témájú kérdést olvasva, hogy a nők többsége azonnal megszakítaná a barátságot végleg azzal a hímnemű barátjával, akiről kiderül hogy le akarna vele feküdni ha alkalma lenne rá."
Ne a GYK-ból indulj ki. Bár közel sem olyan látványosak, mint az incel szűzfiúk és a perverz fétises kujonok, de valójában a női felhasználók jelentős része sincs kibékülve az emberi szexualitás témakörével. Ez a fórum valóságos gyűjtője a szorongó lelkeknek.
Az élet természetes dolgai közé tartozik, hogy ellenkező neműek (azonos neműek..) potenciálisan vonzónak találhatják egymást. A valóságban a többségnek nem okoz gondot feldolgozni ezt a törvényszerűséget. Ha van öt ellenkező nemű haverod, biztos lehetsz benne, hogy minimum kettő gondolt már rád szexuálisan is. A lényeg az, hogy mik a döntéseink. Ha valakivel szexuálisan semleges viszonyban vagytok (baráti, munkatársi, stb.), akkor még abban az esetben sem lépsz semmit, ha vonzónak találod, egyszerűen mert ebbe a viszonyba nem fér bele. Ennyi, nem kell túlgondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!