Lányok, mit csinálnátok ha megtudnátok egy férfi barátotokról hogy többet érez irántatok mint barátság?
Megelőző lépéseket teszek: nem barátkozom férfiakkal.
Nincsenek ilyen félreértések, nincs az hogy titokban gyűlölnek, mert barátzónába tettem őket, nincs dráma. 10/10 mindenkinek ezt ajánlom.
A kettő nem ugyanaz, nagyon nem mindegy.
Én azt tapasztalom (nem állítom, hogy ez mindenkinél így van, csak személyes tapasztalat, meg ezt látom a környezetemben), hogy a férfiak többsége olyan lányokkal barátkozik akiket egyszer minimum megdugna. Ha nem is célzottan, de sok esetben szerintem a lány/nő barátok többsége beleesik az "egyszer megdugnám" kategóriába. Mondom hogy nem mindig. Ugyanakkor szerintem ebbe nem kell többet belelátni mint ami. A legtöbb férfi tudattalanul (szerintem!!) dugnám/nem dugnám kategóriákat "alakít ki".
A szerelem, meg romantikus érzelmek az más téma. Az lehet jó, ha a másik is így érez. Ha nem, akkor távolság.
Utolsó, férfiként mondom hogy ez nagyrészt igaz.
Ha már itt tartunk megkérdezem tőled hogy nálatok nőknél ez miben hasonlít, és miben különbözik?
Feltenném magamnak a kérdést: bejön? Benne lennék egy szexkapcsolatban, vállalva, hogy utána szakítunk örökre?
Ha igen, akkor simán összejárnék vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!