Van esélyem pusztán barátságot kialakítani vonzó, kvalifikált és okos nőkkel, ha ugyan én magam is egyetemet végzett, csak karrier váltás miatt jelenleg alsóbb pozícióban dolgozó férfi vagyok?
Figyelt kérdés
A barátság szó nem véletlen; gyakorlatilag aszex vagyok.2022. szept. 13. 21:08
1/8 anonim válasza:
A barátság azért nem ugyanaz, mint az aszexuális párkapcsolat. Én pl. attól még féltékeny lennék a páromra, hogy nincs köztünk szex, meghát rengeteg elvárásom lenne még a szexen kívül egy társ felé, tehát nem ua. mint egy sima barátság, meg azért annál mégiscsak több intimitás van egy pár közt.
Amúgy a válasz: persze, miért ne lehetne.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod!
2022. szept. 13. 21:55
4/8 anonim válasza:
Lehet, vevők is lesznek rá, amint megszabadulsz attól a nehézkes, kínos aurától, ami üvölt a kérdésedből.
5/8 A kérdező kommentje:
Igaz, én is érzem magamon.
2022. szept. 14. 17:05
6/8 anonim válasza:
Vannak önértékelési problémák bőven. Mondjuk a mikropénisz okoz ilyeneket.
7/8 A kérdező kommentje:
Ja, az nincs. Ott normál állapotok vannak. Nárcisztikus anya, alkesz apa, a "franc se tudja, talán border" nagyszülők...na, azok vannak.
2022. szept. 15. 19:16
8/8 A kérdező kommentje:
Terapeutával dolgozom az ügyön. Haladok, de 20+ ev mocskát kell takarítani. De 1-2 éve konkrétan ezt a személyes vágyamat sem tudtam volna megfogalmazni.
2022. szept. 15. 19:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!