Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mi az oka annak hogy a nők...

Mi az oka annak hogy a nők többsége elítéli ha a férfi barátjáról kiderül hogy szexuálisan vonzódik hozzá?

Figyelt kérdés

Eléggé meglepett itt több ilyen témájú kérdést olvasva, hogy a nők többsége azonnal megszakítaná a barátságot végleg azzal a hímnemű barátjával, akiről kiderül hogy le akarna vele feküdni ha alkalma lenne rá.

Én ebben csak azt nem értem, ez miért rossz dolog? Nem megölni akarja őket a férfi... A szex elvileg jó dolog, ha egy idegen akar velük lefeküdni akkor általában nincs ilyen hepaj, vagy épp az aktuális pasijuknál meg ugye magától értetődik. Akkor miért pont egy baráttól "árulás", meg gusztustalan, meg aljas dolog, ha ő is így érez? Ez nem inkább pozitív dolog kéne hogy legyen, vagy maximum olyasmi amit meg kell vele beszélni? De emiatt leépíteni valakit azonnal? Azon túl hogy túlreagálásnak és gonoszságnak tartom, nem is tudom értelmezni, hogy ez miért ad rá okot. Barátságból nem lehet szerelem, vagy mi?

2022. okt. 17. 23:52
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
78%
#30 A kérdésben szexuális vonzalomról van szó, nem szerelemről. Tehát mikor valaki nem szerelmes beléd, de azért kicsapja rád éjjelente. Nem csodálom, hogy ez a normális embereknek nem fér bele.
2022. okt. 18. 17:42
 32/54 anonim ***** válasza:
17%

31# éreztem hogy ebbe bele lesz kötve🤦‍♀️

A lényeg ugyanaz. Nem biztos hogy így tervezte és attól meg nyilván nem szar ember

2022. okt. 18. 17:48
 33/54 anonim ***** válasza:
35%

"Egy jó barát egy normális ember számára ugyanolyan, mint egy testvér."

Nem olyan. Egy barátot tudsz vonzónak találni, illetve megeshet, hogy szerelmes leszel bele. A testvéreddel ilyesmi kizárt.

2022. okt. 18. 18:25
 34/54 anonim ***** válasza:
12%

"Különben a válaszokon is látszik mi a helyzet. A pasik itt is a farkukkalszépen elmondták, hogy azzevolúcijó' meg hajóúcsajvagye' akkor ez van és fogadjad el, mer' én aztatat mondtam.

Egy nőknek feltett kérdés alatt is hímek akarják megmondani a tutit. Ennyi történt. Bár ez nem meglepő. Hiszen a tudományos úrfiak mindent is jobban tudnak még rólunk is, nem igaz?"

...és még a férfi felhasználók frusztáltak?

2022. okt. 18. 18:26
 35/54 anonim ***** válasza:
78%

34-es, nem tetszik a válasz? Vagy már nem tudsz rá mit kitalálni, csakhogy "frusztrált" a válaszoló?

Mondjuk érthető, ha csak ennyi érved maradt. 😆😆👍🏻

2022. okt. 18. 19:35
 36/54 anonim ***** válasza:
16%
#35 Remélem, tisztában vagy vele, hogy egy dekával sem vagy magasabb szinten, mint azok, akik miatt háborogsz.
2022. okt. 18. 19:42
 37/54 anonim ***** válasza:
19%

"34-es, nem tetszik a válasz? Vagy már nem tudsz rá mit kitalálni, csakhogy "frusztrált" a válaszoló?"

azzevolúccijó, meg hímek, meg a farkuk... Ezeket nem én írtam, semmit nem kell rá kitalálnom, épp elég bizonyítványt állít ki magáról vele a válaszadó.

2022. okt. 18. 19:48
 38/54 anonim ***** válasza:
0%
De amikor valamelyik gyökér incel nőstényként hivatkozik a nőkre, te vagy a legjobban felháborodva, 35-ös. Más szemében a szálkát is, sajátodban a gerendát sem, erre szokták mondani.
2022. okt. 18. 19:52
 39/54 anonim ***** válasza:
89%
#38 Ti jöttetek itt azzal, hogy állati szinten vagytok, mert ha szép nőt láttok rögtön felizgultok és meg akarjátok toszni, és emiatt teljesen érthető ha a női barátaitokra is begerjedtek. Merthát ez evolúció. Oké, de akkor ne lepődjetek meg, ha nem adják meg nektek azt a tiszteletet, amit normális embereknek szokás.
2022. okt. 18. 20:03
 40/54 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert ez elitélendő :)
2022. okt. 18. 20:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!