Nők, ti hogy reagáljátok le, ha egy férfi ismerőssel vagytok és érinteni, simogatni kezd az illető úgy, hogy a hátatok közepére nem kívánjátok a helyzetet és az illető is maximum csak egy barát?
Hétvégén Bélával lesz randim
Te mit csinálsz?
Életemben egyszer történt velem ilyen, amikor kb 19 éves egyetemista voltam, és nemigen voltak mentális korlátaim, ráadásul volt bennem egy kevés ital is (benne viszont nem!): odahajoltam a pali arcába, és szembe köptem.
Namármost tény, hogy ez NEM megoldás az esetek nagy részében, nyilván csak te leszel utolsó suttyónak tartva tőle, annak ellenére hogy nem te kezdtél először állatként viselkedni, viszont jó alternatíva rá a szóbeli megalázás. Nem a dühödten hisztériázásra gondolok, hanem tegyél rá pár gúnyos megjegyzést "olyan régen nem voltál nővel, hogy ennyire nem bírsz a kezeddel?"/"inkább a saját farkad markolásszad, más úgyse fogja"/"még egy kutya is civilizáltabb nálad"/"mi van, anyád nem állt reggel kötélnek?" stb. Biztos frappánsabb vagy nálam, szval ki tudsz találni ezeknél jobbakat is, de a lényeget érted...
De az a fontos hogy ahol vagytok (utca, kocsma, kávézó, mit tudom én) ott mindenki figyelme rátok irányuljon. Sajnos sok ilyen degenerált kifejezetten élvezi ha egy nő irul-pirul, és kínosan érzi magát, sőt, még azt is, ha feldühödik, de az általában már nem tetszik nekik, ha ők vannak megalázva, míg a nőt látszólag nem rázza meg különösebben a dolog.
Meg aztán azért jó jelenetet rendezni, mert az talán elveszi a delikvens kedvét attól, hogy más nőket is taperoljon a jövőben.
Persze lehet erre azt mondani, hogy "uhhh ez azért nem olyan nagy dolog, nem kell belőle ügyet csinálni" de kívánom hogy az ilyeneket szorítsa sarokba hasonló szándékkal egy börtönből szabadult 200 kilós bika, aztán majd meglátjuk hogy nagy dolog-e.
8-as, valóban szoktam magam kéretni, a barátomnak, mert tudom, mivel jár, ha húzom az agyát egy kicsit (és szeretem, amit kapok érte).
Amikor egy ismerős kezd el taperolni, nagyon nem kéretem magam, hanem határozottan leállítom, és ha nem veszi a lapot, ott hagyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!