Hogyan tudnék barátokat szerezni? Facebook, Instagram, stb.... Kilőve, Közösségi média sajnos maximum virtuális barátokat ad...
Figyelt kérdés
Szeretnék barátokat szerezni, 39 éves férfi vagyok családdal és lakhely váltás miatt a régi társaságom elérhetetlen. Állandó éjszakás munkám miatt nem 8s maradnak csak az unalmas esti órák... Régen az ismerősök bejártak hozzám, beszélgettünk és a fiatalok is szívesen töltötték velem az idejüket, mert elég viccelődős vagyok.. szóval nem amolyan komolykodó felnőtt... Pilisvörösváron vagyok minden éjjel... Valakinek ötlete? Lány barátok csak inkognitóban, sajnos feleségem nem hisz a fiú lány barátságban... Én viszont igen! Segítsetek légyszi, ha van ötlet, vagy valaki hasonló helyzetben van.2022. máj. 18. 00:02
2/2 anonim válasza:
Valódi barátokat csak valódi tevékenységekkel lehet szerezni. Be kell íratkozni tanfolyamokra, edzőterembe, bármilyen klubba, képzésre, és élőben, 3D-ben beszélgetni. Facebookon is van millió csoport, ahol el lehet kezdeni haverkodni bizonyos témákban, de utána személyes találkozót is össze kell hozni. Pl autószerelés, túrázás, barkácsolás, pecázás, bármi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!