Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » A legjobb barátnőm állandóan...

A legjobb barátnőm állandóan lefújja a talikat, mert inkább a pasijával tölti az időt. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Itt volt a nyár, lassan eltelik az egész, de a legjobb barátnőmmel egyszer se találkoztunk. Nyár elején meg lett a jogsija is, azt hittem, hogy akkor most már nem lesz semmi akadálya, hogy kötöttségek nélkül találkozzunk, errefel ő megint bepasizott és csak vele foglalkozik. Én töröm magam rajta állandóan, hogy csináljunk közös programokat ketten vagy 3masba a másik legjobb barátnőnkkel, de ő csak húzza a száját, hogy hááát nem biztos, hogy lesz hétvégén tali, meg még megbeszéljük, stb.

A barátja most kint van külföldön dolgozni, és mielőtt kiment volna, minden hétvégén nála volt. Meg is értettem, friss kapcsolat, ki akarják használni az időt együtt, míg ki nem megy. De ebbe az a vicces, hogy alig ment ki a gyerek pár hétre dolgozni, barátnőm már ment ki hozza egy hétre...és addig se találkoztunk, mert baratnőm dolgozik. Szóval akkor meg az volt a kifogás. Aztán beszéltük, hogy akkor most hétvégén tali, de ismét nem lehet, mert jön haza a csávója minden hétvégén és hát így alap, hogy vele kell legyen. Mostmár tényleg elegem van... És ha mondom neki ezeket, akkor csak hisztizek...

Mit csinaljak vele mostmár? 20 évesek vagyunk. Alig vannak barátaim, most vagyunk fiatalok, szeretném kihasználni az időt, bulizni járni, nem egész nyáron otthon punnyadni, ráadásul én szeptembertől megyek külföldre egyetemre, még úgyse fogunk találkozni és nem értem miért veszi ennyire félvállról, mikor tudja, hogy nekem mennyire fontos ez.

2021. aug. 11. 22:46
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
81%

Neked sokkal fontosabb volt ő, mint te neki, amit későn láttál be. Mivel kevés szorosabb kapcsolatod van, túlságosan ragaszkodsz olyanhoz is akihez nem kéne, jelen esetben hozzá. Emiatt nem kell utálni, csak nem vagytok legjobb barátnők, az is kérdéses valaha voltatok-e (ezt neked kell tudni).

Plusz neki eleve más priorításai vannak, mások vagytok, máshogy éltek. Olyanokra szánj több időt, akikkel kölcsönös a szimpátia, hasonlóan álltok egymáshoz.

2021. aug. 12. 01:13
 12/35 anonim ***** válasza:
Reg hagyni kellett volna. Gondolom, nem merte kimondani, hogy nem akar rad idot szakitani. O ilyen. Uj ismerost kell szerezned. Igen, ferjes, gyerekes baratnok is raernek, meg az is lehet, hogy ot ev mulva o is mas lenne, de neki a pasi korul forog a vilag, minden mast leszar.
2021. aug. 12. 02:55
 13/35 anonim ***** válasza:
60%
Hát annyit ér ez az ember amennyit belefektet a veled való kapcsolatába. Kb semmit. Majd ha 2 hónap múlva szakítanak meg majd hozzád akar rögtön menni sírni gondolom. Kitartást, még egy toxic ember.
2021. aug. 12. 03:43
 14/35 anonim ***** válasza:
31%
Én pont ugyanígy jártam az egyik barátnőmmel. Külföldi a párja, amióta megismerkedtek minden egyes szünetben kint van nála, minden nyáron és télen a vizsgaidőszakban. Most a távoktatás alatt is kiutazott, tehát lényegében egész évben ott volt. Úgyhogy az elmúlt mát több mint egy évben egyáltalán nem találkoztunk és nem is beszéltünk normálisan, mert olyankor kb. el se lehet érni. Megnézi az üzeneteinket, max. reakciókat nyomogat, de érdemben nem válaszol semmire. Ha itthon van, akkor is sokszor fontosabb a barátja (pl. megbeszélünk egy találkozót és lemondja, mert neki a barátjával kell telefonálnia meg ilyenek), tehát ritkán találkoztunk és csak kutyafuttában. Ő olyankor úgy tesz mintha minden teljesen rendben lenne és a lehető legjobban alakulna köztünk, miközben kb. mindenkinek rosszul esik ahogyan viselkedik vagy a barátságunkhoz áll. Mindig olyan “ha nincs ló, jó lesz a szamár is” érzésem van tőle. Én ezt azt egészet már elengedtem. Nem azzal van a baj, hogy neki fontos a barátja, sokat szeretne vele lenni stb., hanem az, hogy minket tényleg csak pótléknak használ és amúgy egyáltalán nem is érdekeljük.
2021. aug. 12. 10:39
 15/35 A kérdező kommentje:
Na megbeszéltük a dolgokat...kicsit erőteljesebben mondtam a véleményem, mint eddig, ami hisztinek volt titulálva, de nem baj...jövő hétvégén legalább találkozunk. Kiváncsi vagyok milyen lesz utána a kapcsolatunk.
2021. aug. 12. 22:04
 16/35 anonim ***** válasza:
21%
Sz@r. Nem hiszem, hogy kell neki egy ilyen akaratos, hisztis barátnő, mint te.
2021. aug. 13. 08:21
 17/35 anonim ***** válasza:
25%
Ráadásul most neked mitől jobb, hogy kierőszakoltál egy olyan találkozót, amit ő nem is akar?
2021. aug. 13. 08:22
 18/35 A kérdező kommentje:

Nem erőszakosan mondtam ti idióták. Nektek soha nem volt olyan, hogy hónapok óta felgyűlt sérelmeket kiadjátok magatokból?!

Direkt mondtam neki, hogy csak akkor találkozzunk, ha akarja.

2021. aug. 13. 09:38
 19/35 A kérdező kommentje:
Ja és belátta végül, hogy ez így nem okés. Ezért is mondta mostmár biztosra, hogy lesz találkozó, eddig csak kételyes volt.
2021. aug. 13. 09:52
 20/35 anonim ***** válasza:
40%

Az ilyen NEM barátnő, sajnos.

Érdekes, én tudtam időt szakítani a barátokra a párom mellett is, mert akartam és fontos volt, hogy a lányokkal is találkozzunk.

Középiskolai barátnőm meg mindenhová hozta a pasiját, gyakorlatilag egy fagyit nem tudtunk megenni a csávó nélkül. Emellett a közös programokat mindeng lemondta.

Néha írok neki és ennyi.

2021. aug. 13. 11:52
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!