Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek ez így normális a...

Szerintetek ez így normális a barátságban?

Figyelt kérdés

Sziasztok, szóval nem tudom, hogy én rontottam el vagy ők, egy trio barátságban voltam, és kb 10 éve ismertem őket, az idő mulasaval megvaltozott a viselkedsuk velem szemben, próbáltam velük tisztázni a helyzetet, de ők azzal feleltek megoldásként, hogy ők mindig is ilyenek voltak, meg arra próbálták fogni hogy én mindenben a rosszat látom, ezért elfogadtam azt hogy én hibáztam( már nem az első) ők szinte mindennap talalkoznak együtt lógnak stb, nekem ezzel semmi bajom nincs, csak velem nem úgy viselkedtek ahogy ők egymással, amikor olyan kedvük volt kicikiztek a családomat hozták fel, és szartak rá hogy nekem hogy esik és ez ment pár hónapon keresztül, az utóbbi időben amit bizalommal elmondtam azt mások előtt gúnyosan adták elő, és a végén már annyira elegem lett a provokalasbol, hogy az egyiket kiosztottam, és ő le is tiltott viszont ugyanúgy a másik is pedig vele nem vesztem össze.

Mit gondoltok? 17/F

tegnap 21:04
 1/3 anonim válasza:
100%
Nem, nem normális. Sőt ezek ellenségek inkább
tegnap 21:04
 2/3 A kérdező kommentje:
És a végére már olyan viselkedesuk volt mint az ellenségeimnek,szint úgy viselkedtek és mondták.
tegnap 21:21
 3/3 anonim ***** válasza:
Nyilván nem normális, de az viszont normális, hogy emberek változnak és barátságok jönnek-mennek. Hiába is voltak gyerekkori barátok, az ember változik, ez egy természetes dolog. Ők arra mennek tovább, te meg erre. Örülj neki, hogy letiltottak, felesleges lett volna akárcsak egy szót is pazarolni rájuk. Voltak, gondolj a szép emlékekre velük kapcsolatban, aztán engedd el és keress új barátokat.
ma 01:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!