Szerintetek ez így normális a barátságban?
Sziasztok, szóval nem tudom, hogy én rontottam el vagy ők, egy trio barátságban voltam, és kb 10 éve ismertem őket, az idő mulasaval megvaltozott a viselkedsuk velem szemben, próbáltam velük tisztázni a helyzetet, de ők azzal feleltek megoldásként, hogy ők mindig is ilyenek voltak, meg arra próbálták fogni hogy én mindenben a rosszat látom, ezért elfogadtam azt hogy én hibáztam( már nem az első) ők szinte mindennap talalkoznak együtt lógnak stb, nekem ezzel semmi bajom nincs, csak velem nem úgy viselkedtek ahogy ők egymással, amikor olyan kedvük volt kicikiztek a családomat hozták fel, és szartak rá hogy nekem hogy esik és ez ment pár hónapon keresztül, az utóbbi időben amit bizalommal elmondtam azt mások előtt gúnyosan adták elő, és a végén már annyira elegem lett a provokalasbol, hogy az egyiket kiosztottam, és ő le is tiltott viszont ugyanúgy a másik is pedig vele nem vesztem össze.
Mit gondoltok? 17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!