Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek ez normális egy...

Szerintetek ez normális egy barátságban?

Figyelt kérdés

Van egy barátom még álltalánosból, most szakközépbe járunk és nem tudom most hogy kihasznál vagy a barátom-e tényleg, én eléggé introvertált vagyok, ez nekem a nnevelésemből adódik így nincsen sok barátom és nem is tudom hogyan viselkedik egy barát. Tehát álltalában azt csinálja hogy szivat és beszólogat de ez megszokott, az osztályban mindenki ezt csinálja egymással, ezt annak tudom be hogy álltalában ezt csinálják a barátok. De ami zavar az az hogy mikor gyakorlaton vagyunk akkor nyulkál bele a táskámba( persze nem vagyok ott akkor) és bármilyen kajám van megeszi és megissza amim van, de viszont ha elmegyek hozzájuk akkor megkínál meg hasonlók. Nem tudom eldönteni hogy most kihasznál vagy sem, ez a kiáll-e értem dolog mindegy mert nem kell ki ellen kiálnia értem, küzdősportolok már vagy 10 éve így nem nagyon mernek belém köttni. Szerintetek ez most csak kihasználás vagy mi? Ha mások is beszólogatnak nem nagyon veszem fel, visszaszólók és annyi. A válaszokat előre is köszönöm.

17/F

2023. szept. 23. 10:01
 1/1 anonim ***** válasza:
86%

1: Ez ugye nem "egyéb" kérdés.

2: Beszéld ezt meg vele, azért a barátod!

3: Egy barát nem vesz el tőled az akaratod ellenére dolgokat, és nem nyúlkál a táskádba.

Szerintem ez vegyes dolog: talán a barátod, de annyira mégsem.

Beszéld meg vele, hogy ezt nem szeretnéd, és akkor majd kiderül.

2023. szept. 23. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!