Mennyire normális, ha egy barátságban csak az egyik fél kezdeményező?
Tudom egy ideális világban ez 50-50. De én szinte mindig azt tapasztalom, hogyha én nem kezdeményeznék, akkor össze sem jönne a tali. Ha meg összejön, akkor viszont mindig jól elbeszélgetünk.
Ez esetleg a két fél különböző dinamikájával, közösségi médián eltöltött idejével indokolható?
Nem tudom, mennyire számít normálisnak, viszont van két olyan lány, akikkel régen szoros barátságom volt, mégis mindig én kezdeményeztem a találkákat. A mai napig beszélünk hébe-hóba, de azokat is mindig én lépem meg..
Különböző dinamika is lehet, illetve, hogy mennyire van igénye a feleknek ilyesmire, mennyire jelent nekik sokat a másik, mennyire szokásuk a találkozás, mennyire esik komfortzónán kívül. Sok dologtól függ, viszont tényleg nem a legkellemesebb helyzet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!