Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » A legjobb barátnőm állandóan...

A legjobb barátnőm állandóan lefújja a talikat, mert inkább a pasijával tölti az időt. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Itt volt a nyár, lassan eltelik az egész, de a legjobb barátnőmmel egyszer se találkoztunk. Nyár elején meg lett a jogsija is, azt hittem, hogy akkor most már nem lesz semmi akadálya, hogy kötöttségek nélkül találkozzunk, errefel ő megint bepasizott és csak vele foglalkozik. Én töröm magam rajta állandóan, hogy csináljunk közös programokat ketten vagy 3masba a másik legjobb barátnőnkkel, de ő csak húzza a száját, hogy hááát nem biztos, hogy lesz hétvégén tali, meg még megbeszéljük, stb.

A barátja most kint van külföldön dolgozni, és mielőtt kiment volna, minden hétvégén nála volt. Meg is értettem, friss kapcsolat, ki akarják használni az időt együtt, míg ki nem megy. De ebbe az a vicces, hogy alig ment ki a gyerek pár hétre dolgozni, barátnőm már ment ki hozza egy hétre...és addig se találkoztunk, mert baratnőm dolgozik. Szóval akkor meg az volt a kifogás. Aztán beszéltük, hogy akkor most hétvégén tali, de ismét nem lehet, mert jön haza a csávója minden hétvégén és hát így alap, hogy vele kell legyen. Mostmár tényleg elegem van... És ha mondom neki ezeket, akkor csak hisztizek...

Mit csinaljak vele mostmár? 20 évesek vagyunk. Alig vannak barátaim, most vagyunk fiatalok, szeretném kihasználni az időt, bulizni járni, nem egész nyáron otthon punnyadni, ráadásul én szeptembertől megyek külföldre egyetemre, még úgyse fogunk találkozni és nem értem miért veszi ennyire félvállról, mikor tudja, hogy nekem mennyire fontos ez.

2021. aug. 11. 22:46
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
31%
Nem tudom miért pontoztad le 7-est, a legfrankóbb választ adta. Teljesen szívemből szólt. Én meg megfejelném azzal hogy a kerdésed megfogalmazása alapján "az volt a KIFOGÁS" te egy vámpír vagy. Egy vérszívó. Jelenleg. Ezen persze tudsz változtatni ha akarsz, de miert is tennéd. Majd lesz olyan, mondjuk férjnek, egy báb csicska, aki ezt elviseli. Ha neked a csicskák kellenek, csak puffogj tovább, es garantáltan csak a csicskak fognak maradni es minden szipcsiszupcsi lesz télen-nyáron.
2021. aug. 18. 23:14
 32/35 A kérdező kommentje:
Én a 7es válaszadót felpontoztam. Szerintem is ő adta az egyik legjobb választ. De tudod a többiek is pontoznak, nem csak én. Én is csak néztem, hogy ez miért van lepontozva...szóval ebbe már nincs igazad. A többire meg inkább nem is írok semmit, mert nem ismersz és ismeretlenül vadaskodsz. De nyugodtan jelentsed ezt a válaszomat is, ha ennyi gerinc van benned. Szép napot!
2021. aug. 18. 23:59
 33/35 anonim ***** válasza:
31%

Dehogy vádaskodtam. Attól hogy nem ismerlek, meg tudok olvasni. Ezt írtad pl: "ti idióták" Erőszakos es tiszteletlen vagy. Leidiótázod a tiedtől eltérő véleményűeket.

Veled, neked, érted, ki mit tett, ez a fontos neked, semmi más. Jelentsem a valaszodat?! Kinek? Miért? Ettől félsz? Borzasztó. Mert ha jelentenek akkor zavarják az önmagadnak való tetszelgésedet? Tényleg nem artana neked egy terápia mert így elég sivár életed lesz ha így gondolkodsz. Az hogy ráakaszkodsz valakire és elvárod hogy te legyél neki a legfontosabb, az NEM szeretet nem barátság csak HASZNÁLÁSA a masiknak. Es most dühöngsz hogy nem tudod őt használni. Dehogyis szereted te a barátnődet.

Ne faradj a válasszal. Nem jövök vissza. Eleget segítettem.

2021. aug. 19. 00:18
 34/35 A kérdező kommentje:
Nem segítettél te semmit. Csak rosszabb lett minden
2021. aug. 19. 00:25
 35/35 A kérdező kommentje:

És te mondod nekem h miért zavar ha jelentve van a válaszom? Ezek szerint teged zavar az én válaszom😃

És a barátság arról szól, hogy ott vagyunk egymásnak jóban rosszban. Nem csak félévente, mikor ki kell sírnod magad a másiknak. Miért mondod nekem azt, h használom a baratnomet, meg h én nem is vagyok barát. Ezt mivel igazolod??

Meg h én tiszteletlenul beszélek mással. Hat már meg se haragudj, de ha velem tiszteletlenul beszélnek, akkor nem tudok mást vissza adni csakis ezt. Viszont teged nem értelek, miért állsz nekem, mikor az előző kommenteket nem is rad értettem, hanem az ezelőtti valaszadora, aki teljesen hülyeségeket hadovált össze.

Ja és meg valami... nagyon sajnálni tudlak, hogy ismeretlen emberekbe kotsz bele, majd pedig beallitod magad áldozatnak meg jóakarónak, mikor süt belőled a gyűlölet. Remélem megváltozol jo irányba, mert így nem lesz sem neked sem pedig a körülötted élőknek könnyű és boldog élete. Sok sikert!

2021. aug. 19. 00:33
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!