Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ha egy pasit megdicsér egy nő...

Ha egy pasit megdicsér egy nő az jelenthet valamit?

Figyelt kérdés
Elég jó a kapcsolatunk olyan jóbaráti viszony van köztünk, jókat dumálunk egyebek, a legjobb baratjaként tekint rám. De! Azt vettem észre hogy utóbbi időben hogy amikor találkozunk, az első mondata az, hogy milyen jól nézek ki. És nem tudom hogy nőknél egy pasi barát felé, ez jelenthet e valamit, vagy csak egy ártatlan bók? Mondjuk én megmondom őszintén, olyan lány felé még véletlenül sem mondanék ilyet, aki nem tetszik! Ezért nem értem, hiszen régebben ő mondta hogy a legjobb barátja vagyok, és egy ilyen kijelentés nőtől eléggé barátzónásnak hangzik ugye. Véleményetek?
ma 18:17
 1/5 Senior Séf ***** válasza:

"egy ilyen kijelentés nőtől eléggé barátzónásnak hangzik"

A nőnek azt se hidd el, amit kérdez.

ma 18:49
 2/5 anonim ***** válasza:

Lehet ártatlan is, egész biztosan vannak ilyen nők, akiknek ez a szavajárása.

De szerintem azért valószínűbb, hogy akar valamit.

Olyankor szokott még szándék nélküli lenni, mikor eleve a nő nem is gondolja, hogy "úgy" értelmezed. Pl. ha nálad 20 évvel idősebb.

Egyszer én is nagy haverságban voltam egy nővel, akinek élettársa volt, akivel nagyon össze is illettek (szerintem), néha eljárkáltunk hármasban is. Szóval, nem gondoltam semmire, mikor olyanokat mondott, hogy én vagyok a legjobb barátja, vagy hogy csak azért jött el ide, mert én is eljöttem. Kicsit furcsa volt, persze, de azért mégis csak ott volt az élettárs, aki egyértelműen jobb pasi volt, mint én.

Aztán egy este félreérthetetlen utalást tett. Mire megmondtam neki, hogy épp aznap jöttem össze egy másik lánnyal... Erre ő köszönés nélkül elhúzott, és évekig nem is állt szóba velem.

Hát ennyit a férfi-nő barátságról.

ma 19:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem tudhatod, nekem volt olyan barát-nőm akinek szemmel láthatóan bejöttem, szóval fizikailag is közeledett.
ma 19:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Nincs kizárva, de messzemenő következtetéseket azért ne vonj le. Én szoktam bókolni ffi ismerőseimnek minden hátsó szándék nélkül is, ha tudom, hogy rossz passzban vannak. De te ismered, hogy rá ez mennyire jellemző. Mondjuk ha ezt következetesen csinálja és nem csak egyszer-egyszer, az már érdekes.
ma 20:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem semmit nem jelent, ez a szokásos jópofizás alapja sajna.
ma 21:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!