Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Vannak rajtam kívül olyan...

Vannak rajtam kívül olyan fiút, akinek javarészt csak barátnői (lány barátai) vannak?

Figyelt kérdés

Nem igazán voltak, vannak barátaim, de aki valaha is volt, annak legalább 90%-a lány. Valahogy fiúként sosem tudtam igazán jól kijönni a fiúkkal, lányokkal inkább. Bár nem szeretek általánosítani, és azt se gondolom, hogy a nemünk közrejátszana személyiségünk alakulásában-legfeljebb csak azért mert bizonyos szülők eltérő nevelésben részesítik "ellentétes" nemű gyermekeiket-, de én mégis ezt vettem észre.

Ismertek fiút, akinek szintén majdnem csak lányok a barátai?

tegnap 21:49
 1/5 anonim ***** válasza:
0%

Nem.

Én másra használom őket. :)

tegnap 21:55
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Én ismertem egy fiút aki ilyen volt. Állítólag heteró volt (volt barátnője), de bennünk merültek fel kétségek. Létezik ilyen, csak elég ritka
tegnap 21:57
 3/5 anonim válasza:
Nekem is van egy fiú barátom, akinek szintén leginkább lány barátai vannak. Mondjuk ez valószínűleg azért van, mert a fiú kortársaink még nem elég érettek, nem gondolkoznak úgy, mint én és ő, illetve az érdeklődési köreik is mások. (16 vagyok)
tegnap 21:58
 4/5 A kérdező kommentje:

3-as

Ebben lehet valami. Ha a saját fiú osztálytársaimra gondolok, általában a huligán és az idióta kifejezések jutnak mindig eszembe.

tegnap 22:07
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is ismerek ilyeneket, általában jóképűek de nem túl magasak, vékonyabbak, kedvesek, idegesítik a nagy melák barmokat, és lányokkal jobban kijönnek, pedig heterok. Ritkaság számba mennek.
ma 01:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!