Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Tanárok! Van itt olyan, aki...

Tanárok! Van itt olyan, aki elég úgymond "nehéz/ kemény /rossz " iskolában tanít vagy tanított? Ahol a gyerekek javarészt olyan helyről családi háttérből jönnek, hogy nehezen kezelhetőek?

Figyelt kérdés

Mondanátok történeteket, hogy mik történtek?

Én egy hasonlóan nagy számban "kemény" gyerekekből álló helyen tanítok most már egy ideje, és megmondom őszintén nehezen viselem.

Állandóan rendetlenkednek, bármilyen órán is legyenek (tehát nem az a gond hogy x tanár nem képes a fegyelmezésre), kiabálnak, anyáznak, fenyegetőznek, állandóan verik egymást, bunyóznak. A tisztelet se fiatal felé se felnőttnek. Órákat tartani kb alig lehet, nem érdekli őket semmi, nem is akarnak figyelni, csak zavarják az órákat.

Ezt ti hogy bírjátok /bírtátok?

nov. 19. 17:48
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
23%

Nem vagyunk egyformák ("egyenlőek").

Ezek primitív állatok, akikből sosem lesz "normális" ember. Ha nem bírod, akkor ne taníts ott, ha mégis, akkor neked is fenyegetned, megverned kell őket, mert csak abból értenek.

Amúgy volt tanár ismerősöm, aki tanított ilyesmi helyen, pár gyereket ő is megvert. Azt nem tudom mi lett az eredménye, inkább úgy emlékszem, ez inkább már a történet vége volt :D

nov. 19. 17:56
 2/16 A kérdező kommentje:

Valószínűleg az idei tanév itt a pályafutásom vége. Megmondom őszintén nem az én alkatomnak való. Ide úgy tűnik nem vagyok alkalmas.

Megverni TILOS, törvény tiltja, egy életre kitiltanak a pályáról és mellé még feljelentenek, és persze ki is rúgnak. A tanár keze meg van kötve. Max beírni lehet, de sok gyereknek a szülei nem nézik a krétát, vagy ugyanannyira érdekli őket mint a gyereket. Nincs visszatartó ereje

nov. 19. 18:01
 3/16 anonim ***** válasza:
Hány éves gyerekeket tanítasz?
nov. 19. 18:10
 4/16 anonim ***** válasza:

#2 Nem is úgy kell verni, hogy kiderüljön.

De ha nem neked való, akkor persze, keress másik iskolát.

nov. 19. 18:13
 5/16 anonim ***** válasza:
Én tanítottam olyan iskolában, ahol a gyerek megdobálta a tanárt, trágár szavakkal illette, és ezt napi szinten.
nov. 19. 18:13
 6/16 anonim ***** válasza:

Kérdezd Őt!

[link]

nov. 19. 18:17
 7/16 A kérdező kommentje:
#5 ös. És ezt te meddig bírtad ott?
nov. 19. 18:20
 8/16 anonim ***** válasza:
6# Igen, van több film is ebben a témában.
 9/16 A kérdező kommentje:
#3 általános iskola. Tehát kirúgni/eltanácsolni gyereket körzeti mivolta miatt naaaaagyon nehéz
 10/16 anonim ***** válasza:
Veszélyes kölykök, ha nem megy a cím. A film zenéje Coolio, gengsztersz peredájsz.
nov. 19. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!