Az ilyen helyi vagány gyerekek miért ilyen törékenyek?
Hát én pont nem ilyen helyi vagánygyerekekkel találkoztam eddig.
Hanem akik vagy bunyósok, de nekimennek egyedül is 10nek is, vagy nagy manipulátorok, vagy akik kidumálnak becsicskítanak bárkit, vagy akikrol minden lepereg, ha pofon vágod, elkezd rajtad röhögni is, ezer spanjuk van meg nekik nyal mindenki joban vannak magas körökkel is, és állandoan csörög a telójuk is.
Én 8.ban láttam eloszor ilyen csávot, mivel csúfoltam aztán elszaladtam utánam rohant betört oda ahova elbujtam es felképelt egyszerűen aztán elment.
És láttam hogy felköp a levegőbe kinyitja a száját és "elkapta".
Meg ilyeneket csinál. Meg persze állandoan bandázik. Es az csak az 1.helyi vagánygyerek volt akibol mást nem láttam. De a többit már igen. És az kemény.
Nekik a kezüket is szétverni az májer. Direkt edzik is a porcokat. Nqponta verik q falat is meg stb.
Azért van amelyik szívós. Nálunk volt olyan hatodikban aki idegbe jött és kifektetett tőlünk 5 fiút, mindenkit egy ütésre. Aztán a nyolcadikosok közül jöttek segíteni, ott is feküdtek ketten. Aztán kiszemezett engemet, én elkezdtem rohanni mint az őrült, végül a tanárok jöttek többen, velük már nem bírt.
Eset után kirúgták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!