Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Kisvárosokban milyen délutáni,...

Kisvárosokban milyen délutáni, hétvégi programok vannak ahol javarészt fiatalok vannak?

Figyelt kérdés
Mostanság nagyon lapos lett az életem és szeretném lefoglalni magam valamivel délutánonként/hétvégén. Jó lenne valami olyasmi ahol hozzám hasonló húszon évesek vannak és tudnék barátkozni, haverkodni + ha még valami értelme, haszna is lenne az adott elfoglaltságnak az lenne a legjobb. Ha elég vegyes a nemek aránya az sem zavar. Csak nem tudom, hogy hol kellene keresnem ilyeneket amiből tudnék válogatni és látnám mik a lehetőségek. Lényegében nyitott vagyok mindenre, szeretek új dolgokat kipróbálni/megtanulni. Semmi olyan hobbim nincs amit akár többen lehetne csinálni vagy csatlakozni vele valakikhez.
2023. szept. 10. 11:14
 1/2 anonim ***** válasza:
72%
Nem ártana tudni melyik kisváros. Mert hiába mondom hogy Mucsaröcsögealsópusztán hétvégente van falmászás, ha nálatok nincs.
2023. szept. 10. 11:58
 2/2 anonim ***** válasza:

Szabadtéri egymást bámulás.

Mások kibeszélése, vicc tárgyává tétele a "City" egyetlen romos padján.

Kollektív kötekedés a bezárt óvoda előtt.

2023. szept. 10. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!