Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » A legjobb barátnőm állandóan...

A legjobb barátnőm állandóan lefújja a talikat, mert inkább a pasijával tölti az időt. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Itt volt a nyár, lassan eltelik az egész, de a legjobb barátnőmmel egyszer se találkoztunk. Nyár elején meg lett a jogsija is, azt hittem, hogy akkor most már nem lesz semmi akadálya, hogy kötöttségek nélkül találkozzunk, errefel ő megint bepasizott és csak vele foglalkozik. Én töröm magam rajta állandóan, hogy csináljunk közös programokat ketten vagy 3masba a másik legjobb barátnőnkkel, de ő csak húzza a száját, hogy hááát nem biztos, hogy lesz hétvégén tali, meg még megbeszéljük, stb.

A barátja most kint van külföldön dolgozni, és mielőtt kiment volna, minden hétvégén nála volt. Meg is értettem, friss kapcsolat, ki akarják használni az időt együtt, míg ki nem megy. De ebbe az a vicces, hogy alig ment ki a gyerek pár hétre dolgozni, barátnőm már ment ki hozza egy hétre...és addig se találkoztunk, mert baratnőm dolgozik. Szóval akkor meg az volt a kifogás. Aztán beszéltük, hogy akkor most hétvégén tali, de ismét nem lehet, mert jön haza a csávója minden hétvégén és hát így alap, hogy vele kell legyen. Mostmár tényleg elegem van... És ha mondom neki ezeket, akkor csak hisztizek...

Mit csinaljak vele mostmár? 20 évesek vagyunk. Alig vannak barátaim, most vagyunk fiatalok, szeretném kihasználni az időt, bulizni járni, nem egész nyáron otthon punnyadni, ráadásul én szeptembertől megyek külföldre egyetemre, még úgyse fogunk találkozni és nem értem miért veszi ennyire félvállról, mikor tudja, hogy nekem mennyire fontos ez.

2021. aug. 11. 22:46
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
49%
Egyébként nyugi, teperj csak... idővel rájössz, hogy nem éri meg, mert nem számítasz neki.
2021. aug. 13. 11:53
 22/35 A kérdező kommentje:
Nem teperek, csak próbálom rendbe hozni a barátságunk. De már őszintén, az egész találkozóhoz nincs is kedvem. Mintha csak én akarnám annyira.
2021. aug. 13. 16:09
 23/35 anonim ***** válasza:
47%
Mondtam, hogy ráerőltetted. Jól érzed.
2021. aug. 13. 16:21
 24/35 A kérdező kommentje:
Na mégsincs tali, megint lemondta a pasija miatt xD
2021. aug. 17. 21:16
 25/35 anonim ***** válasza:
81%
mennyi idióta van itt...
2021. aug. 18. 14:02
 26/35 A kérdező kommentje:
Ezt most kire érted?
2021. aug. 18. 16:47
 27/35 anonim ***** válasza:
40%
26.akik itt írnak olyat hogy szedj össze egy pasi vagy hogy téged hibáztatnak mint hisztis barátnő, mint te...itt mindig ezzel jönnek persze a többség tud normálisan választ adni...szinte minden sokadik kérdésre ezt írják hogy "szerezz be egy pasit és nem lesz ezen időd pattogni"...ezek abba bele se gondoltak hogy egyesek nem kell pasi?
2021. aug. 18. 17:10
 28/35 A kérdező kommentje:
Ez az..engem is nagyon fel tudnak húzni az ilyenek. Nem is tudom, hogy jellemezzem őket. Inkább megpróbálom csak elengedni a fülem mellett. Pont annyit érnek, mint a véleményük. Semmit.
2021. aug. 18. 17:58
 29/35 anonim ***** válasza:
35%
28.engem se de kb minden megoldásra ezt válaszolják, néha bosszantó hogy még az én kérdéseim alá is valaki benyög ilyet..szerezz pasit :D valszeg neki nincs és unatkozik. különben nem az oldalon lógna.
2021. aug. 18. 18:02
 30/35 anonim ***** válasza:
63%

Na de megtaláltátok egymást :D

Azért közben csak-csak kiderült, hogy valóban ráerőltetted magad, és nem akar veled találkozni, csak a pasijával lenni :D

Tudod mit, szerezz te is egy pasit háh :D

2021. aug. 18. 19:07
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!