Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért érzi azt a másik fél...

Miért érzi azt a másik fél egy barátságban hogy nem adott semmit sem számára miközben rengeteg mindent adott?

Figyelt kérdés
Nem tárgyakra értendő ez az egész hanem olyan mentális vagy belső dolgokra. Nagyon érdekelne a válasz

nov. 21. 22:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Valószínűleg adott, csak a másiknak nem azokra a dolgokra volt szüksége? Nem lehet tudni... főleg ha barátság, akkor ezt a barátságon belül kéne kiralálni, hogy miért. Mi csak találgatni tudunk.
nov. 21. 22:47
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha te elmész a fogászatra, mert fáj a fogad és a fogorvos rá se néz a fájós fogadra, hanem leszedi a fogkövedet és kicseréli a tömést a másik fogadban, te úgy érzed, hogy annyi mindent tett érted és hálás vagy, vagy azt, hogy egy nem törődöm orvos, mert nem azt a problémát orvosolta, amivel felkerested?
nov. 22. 01:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Azért, mert te azt gondolod "adtál", egyáltalá nem biztos, hogy a másiknak olyan sokat ért, mitn te gondolod. És nem rosszindulat, nem vagyunk egyformák
nov. 22. 08:52
 4/4 A kérdező kommentje:
Fordítva történt a dolog. Én éreztem hogy olyan dolgokat kaptam amitől jobban vagyok de a másik fél mégis azt gondolja hogy nem adott semmit
nov. 22. 22:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!